Nefret Ettiğiniz Şeyler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tabi konuşulabilir ancak ben birisinin bu tarz yorum yapacağını bilerekten söyledim. Benim buraya üye olma amacım Galatasaray ve futbol.

Her üyeye saygımız var, kimin ne konuşacağına biz karışamayız. Bence önyargı yaparak, gereksiz yere üyelerden tepki aldın ve alabilirsin.

İnsana tapan insanlar.

Robotize edilmiş bir ses tonuyla konuşan, sürekli kalıp halinde cümleler kullanan müşteri temsilcileri.

Çağrı merkezlerini insanın sinir katsayısını artırmak için şekillendiren, müşteri temsilcisiyle görüşmek için bir sürü etap geçmeyi zorunlu kılan kuruluşlar.

Selçuk İnan'ın direk frikikleri hariç, kullandığı duran toplar.

Eboue'nin uzun taçları.

Objektiflikten uzak, üzerinden formayı çıkarmayıp yorum yapan spor yorumcuları ve bunların destekçileri.

Kendi için çok zor olmayacak şeyleri, başkaları için çok zor olacağını bilse dahi yapmayan benciller.

Çifte standart uygulayanlar.

Çeşitli taraftar platformlarında gün geçtikçe sayıları artan yeni nesil Mourinho'lar.

Din, siyaset vb. konuların her ortamda tartışılması.

Haksızlık karşısında susanlar.

ALLAH tan korkarmış gibi görünüp çatır çatır kul hakkı yiyen din tüccarları,

Vatan haini kansızlar, onlara yardım yataklık edenler,

Din tüccarlarını müslüman zannedip İslam bu ben o yüzden inanmıyorum diyen cahil yeni yetmeler,

Entelektüel görünüp aslında terör sempatizanı olan bölücüler,

Türküm dediğinde hemen faşist diyen gereksiz yaşam formları hainler,

Galatasaray düşmanları,

İçten pazarlıklı sinsi tipler..

Imza ve kendi adıma rte'yi ve apo 'yu ekliyorum.

ateistlerden nefret ettiğine göre ya hiç ateist tanımamışsın yada okumadan, öğrenmeden, cahillikten veya farklı görünmek için ateizm yolunu seçen birine denk gelmişsin.

Ben çok ateistle tanistim, her gün ateistlerle yasiyorum ( :D ), fakat Allah'a inanmayan kisilere saygi duyamam.

Tabii önceden Hiristiyan olan ateistleri anlayis gösterebilirim, mesela yasadigim ülkede bir kaç Papazlar pedofillik yaptiklari için ateist olan kisiler var, onlara birsey diyemem.

kıvırcık , düz her türlü *öt kılı.

Ben çok ateistle tanistim, fakat her gün ateistlerle yasiyorum ( :D ), fakat Allah'a inanmayan kisilere saygi duyamam.

Tabii önceden Hiristiyan olan ateistleri anlayis gösterebilirim, mesela yasadigim ülkede bir kaç Papazlar pedofillik yaptiklari için ateist olan kisiler var, onlara birsey diyemem.

Bir kaç imam pedofililik yaptığında ateist olan kişilere aynı anlayışı gösteriyor musunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt