Nefret Ettiğiniz Şeyler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Birsey anlatirken iki de bir verstehst du verstehst du ( anliyon mu anliyon mu ) -anlattigi da bes para etmez cok basittir anlattigi- ve aaa na jaaa diyen dingiller.

hiçbir şey bilmediği halde biliyormuş gibi herkese ahkam kesen insanlardan

Kusura bakma da senin de çoğu kişiye ön yargın var.

Kimseye ön yargım yok ben burada mesaji atan kişiye değil hangi rütbeden (rütbe değerleri gözümde sıfır modlar dahil, insanları sınıflandırmak 3. dünya ülkesinde olur) olursa olsun mesajın içeriğine bakarak yorum yaparım.

80 km/h yollarda 60 km/h gidenler, aynisi 60km/h yollarda 50 km/h gidenlere, ve aynisi 50 km/h yollarda 40 km/h gidenlere, hepsi dayaklik..

otobanda, sol serit te 100 km/h hizla gidenlere gicikim.. (yolun kenarinda 120 km/h hizla gidebilme tabelesi dururken tabi)

bunlarin hepsinin araba eliyetini geri almalari lazim.

Ateist bir insan ile arkadaşlık etmemek vb. saygıyla karşılanabilir buna bir şey demiyorum zaten.Ama bir insandan ateist diye nefret edilmesi bana saçma geliyor.

Bence önemli bir konuda sevilmeyen kişiye,sevilmeyen görüşe saygı duyulmaz duyulamaz.Samimi gelmiyor bana.Dışarıdan göstermelik olarak duyulsa bile içten duyulmaz asla.Bu mesajı saçmalama,duyulur ben duyuyorum,arkadaşım var vs. diyecek olanlara da diyeyim,zaten mesajda önemli bir konu diyor.Din demek ki sizin için bir kriter değil.

İnsanları yalnızca inançlarına göre kategorize edip, tanımadan etmeden nefret edenlerden nefret ediyorum.

"xD" yazan insanlar

İnsanları, insan olarak görmeyip, dini, siyasi, etnik grup ve ırklarına göre kategorilendirenler.

Okumayan, araştırmayan, sürekli herşeyi hazır isteyenler.

Kibirli insanlar, patavatsızlar.

Futbolla ilgili dersek, futboldan anlamanın, bir nitelik, anlamamanın olumsuz bir durummuş bir sunulması. Gereğinden fazla ciddiye alınması.

4-3-1-2'ye benzeyen kanatsız oyun tarzımız

Burak Yılmaz'ın yaptığı fauller,girdiği ofsaytlar ve bunlardan sonra cins cins sırıtması

Mancini'nin Ceyhun takıntısı

Selçuk İnan'ın kornerleri,geri pasları,arkadan ufak bir temas geldiğinde kendini yere bırakması

Eboue'nin sağ baldırını tutup yerlerde yatması

Sağ beklerimizin uzun taçları (Salih bile attı yanlış hatırlamıyorsam)

Drogba'nın frikikleri

Yabancı sınırı

Bilgisi olmadan fikri olan ve de o fikri savunmak ugruna diger herkesi yok sayan kisiler.

İnsanlarin inancini veya zaaflarini kullanarak somuren insanlar

Tapatalk

Herşeyin en doğrusunu kendisinin bildiğini sanan insanlar.

Çok yanlış yaklaşıyorsuna bana göre olaya. Bir insanın ateist olmasını anlamamakla beraber üzüldüğümü belirtmekle beraber,

O kişinin insani karakter yapısını, kişiliğini inancına göre değerlendirmek çok ters bir yaklaşım.8

Ama bunu dünyada bir çok ülke ve din insanı yapıyor maalesed.

En yakın örnekd Abd insanlarıdır galiba. Müslüman olduğu bilsinler ve bide üstüne sakal brak kaybetimiş olursun .

Kimseye ön yargım yok ben burada mesaji atan kişiye değil hangi rütbeden (rütbe değerleri gözümde sıfır modlar dahil, insanları sınıflandırmak 3. dünya ülkesinde olur) olursa olsun mesajın içeriğine bakarak yorum yaparım.

Birçok kişiye bir şey bilmiyor gözüyle bakıyorsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt