# Nei

Cevap: # Nei

gerçektede çok iyi bir futbolcu FM de sürekli aldığım biri olduğu için gerçektede takip ettim bi kaç kere iyi adam, Brezilya milli takımına bi kaç kez çağırılmıştı ama oynayamamıştı malum mevkisinde Dani Alves ve Maicon gibi 2 tane king var :)

Denemekde fayda olabilir o zaman. :D

Galatasaray’ın iddiasından haberdar olduğunu belirten Nei, “Galatasaray’ın benimle ilgilendiğini duydum. Ancak resmi bir teklif almadım. Her Brezilyalı oyuncu, kariyerine Avrupa’da devam etmek ister. Ben de benzer bir hedefe sahibim. Resmi bir teklif olmadığı için konuşmanın zamanı değil. Şimdilik kulübümün başarısını düşünüyorum” dedi.

Galatasaray’ın önemli bir takım olduğunu belirten 1985 doğumlu oyuncu, “Ailemle beraber olabildiğim her yere gidebilirim. Galatasaray’ın büyük bir takım olduğunu biliyorum. Şimdilik bu iddialar karşısında sakin olmak lazım” diye konuştu.

2010 yılından bu yana Internacional forması giyen 1.75’lik oyuncu, Libertadores Kupası kazanan kadronun bir parçasıydı.

sağ beke gerçekten ihtiyaç var sabrinin alternatifi yok gerçi sabri başlı başına alternatif gibi duruyor

En azından oyun tarzı hakkında fikir edinmeniz için izlemenizi tavsiye ederim

[video=youtube;kRLBKM_-uY8]https://www.youtube.com/watch?v=kRLBKM_-uY8[/video]

Artı 2de ucuz yabancı olarak durabilir.Sabrinin alternatifi yok. Serkan Kurtuluştan falan iyidir herhalde

önce kale ve forvet transferlerini yapmamız lazım ondan sonra sıra sağ beke gelebilir ama brezilyalı oyunculara genellikle güvenmiyorum.

bu ülkede yabancı sınırlaması oldugunu unutyosunuz galiba.

bende isterim her 2 bekte yabancı olsun

Yedek sağ bekimiz Serkan olacağına bu adam olsun.Maliyetinin fazla olacağını zannetmiyorum

[video=youtube;kRLBKM_-uY8]https://www.youtube.com/watch?v=kRLBKM_-uY8&feature=player_embedded[/video]

Videodan kalitei gözüküyor. Ayrıca güçlü en azından fazla sakatlanmaz.

Fm profili sadece Serkandan değil Sabriden de iyi.1-2 milyona iyi bir alternatif olarak düşünebiliriz cidden

iyi oyuncu gibi de bize sag bek lazim degil sabri götürür sag beki bize daha cok sol bek lazim sol bek alsalar daha iyi olur

Vay be.Garip bi taraftar profili.

Daha sabah Lauro transferine o kim lan deniliyordu.Şimdi yine o kim lan denilebilecek bir isim videolardan beğeniliyor,FM'den profiline bakılıp onay veriliyor.Olm bu kadar balık hafızalı olmayın lan.

Geri
Üst Alt