- 18 Mayıs 2011
- 53.348
- 57.292
- 4.613
CNN Turk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
DENAYER - MARCAO ha?Serbest kalma bedelini pesin yatirmalari lazim o bakimdan super gelir olur bizim icin.
25 milyon euro = 407.759.500 TL
Marcao kalmali ama ozaman![]()
Serbest kalma bedelini aktife etmek icin paranin her daim pesin yatirilmasi gerekir. O durumda karsi kulup ile transfer gorusmesi yapmasina gerek kalmadan oyuncuyu transfer edebilirler. Bizimkiler pazarliga girmesin bile direk serbest kalma bedelini gostersinler.25 i direkt vermezler yaw zaten serbest kalma bedeli o.
Ozornwafor var sol ayaklı.Kaan/Ozan - Marcao ya da sol ayaklı yeni scouting
Trollemek için yazdın galiba ama ben Ozornwafor'un Marcao'yu yedekleyebileceğini düşünüyorum gerçekten de.Ozornwafor var sol ayaklı.
Bu sene bir şekilde kullanırız bence bunu. Düşünülebilir.Trollemek için yazdın galiba ama ben Ozornwafor'un Marcao'yu yedekleyebileceğini düşünüyorum gerçekten de.
bankalar birliği paranın ne kadarına el koyuyor öyle bir mevzu vardı herhaldeSerbest kalma bedelini pesin yatirmalari lazim o bakimdan super gelir olur bizim icin.
25 milyon euro = 407.759.500 TL
Marcao kalmali ama ozaman![]()
Doğru ama demek istediğim 17-18 verseler zaten bizimkiler salar, onu kastettim.Serbest kalma bedelini aktife etmek icin paranin her daim pesin yatirilmasi gerekir. O durumda karsi kulup ile transfer gorusmesi yapmasina gerek kalmadan oyuncuyu transfer edebilirler. Bizimkiler pazarliga girmesin bile direk serbest kalma bedelini gostersinler.
Onun detaylarina hakim degilim vallahbankalar birliği paranın ne kadarına el koyuyor öyle bir mevzu vardı herhalde
Üstat bu adama 35-40 serbest kalma maddesi koymamak bizim eşekliğimiz.25 i direkt vermezler yaw zaten serbest kalma bedeli o.
Nelsson'u 25m Euro'ya satarsak, Marcao ve Kerem'i takımda tutmak gerekir. Stoper'e beleş Denayer ve Kaan Ayhan alınırsa iyi bir rotasyon olur. Hem ön liberoyu, hem sağ beki yedekleriz Kaanla. Mert Müldür de sol bekte oynatılır. Yabancı sınırını kaldırırlar zaten biz bunları transfer edersek..Kerem, Marcao, Nelsson üçlüsünden güzel satış yapıp , bu parayı güzel şekilde kullanmamız gerekiyor yazın.