GSC Haber Nelsson: "Galatasaray ile sözleşmemi uzatmak zorunda kaldım ama geri dönmeyeceğim"

Mehmet Mehmetoglu

Süper Moderatör
Yönetici
Süper Moderatör
Victor Nelsson: "Galatasaray'da yaşananları çok fazla anlatmak istemiyorum. Ama bu yaz Roma'dan kiralık olarak döndüğümde zor bir dönem geçirdiğimi söyleyebilirim. Roma'ya transfer olduğumda Galatasaray ile sözleşmemi 2027'ye kadar uzatmak zorunda kaldım. Bu, kiralık olarak gönderilmem için gereken koşuldu. Bu yaz Verona'ya gittiğimde de aynı koşul geçerliydi. Sözleşmemi bir yıl uzatmak zorunda kaldım. Bu yaz neler olacağını göreceğiz ama geleceğimin Galatasaray'da olmadığını biliyorum. Geri dönmeyeceğim." (Bold)

acaba naptı da hocayla arası bozuldu nasıl başardı bunu diye düşünmekten kafayı yiyeceğim zira kimler kimler oynadı da bu bi anda kesildi takımdan

Artık bizde ilk 11 oynayamayacağını biliyor. Kendince haklı.

get out gtfo GIF by Channel Frederator

Artik bir oyuncu icin degerine yakin teklif geldigi an cok fazla tok saticiligi yapmamaliyiz. Zamaninda ya bonuslar ile 18 ya da 20 milyon teklif var diyorlardi. 20 gayet iyi rakam olurdu. Barisi da bence o yazin gelen teklif dogruysa satmaliydik. Önemlisi yerlerini düsük maliyetli adamlar ile doldurmak.

Bir 6 aylık performansı dışında vasat bir stoper olarak oynadı. Kendi adıma konuşayım, büyük takım stoperi değil. Ne pas verebiliyor, ne orta açabiliyor, ne oyun kurabiliyor, ne şut çekebiliyor nede sürati var. Dümdüz stoper. Anadolu takımlarında iş yapar çünkü onlar genellikle kapanıyor.

Gelme sakın.

her şey bir yana zamanında marcao-nelsson tandeminin davinson-apo'dan iyi olduğu gerçeğini kabul edelim

acaba naptı da hocayla arası bozuldu nasıl başardı bunu diye düşünmekten kafayı yiyeceğim zira kimler kimler oynadı da bu bi anda kesildi takımdan
Bir anda kesilmedi gösterdiği kötü performanslar sonrası yedek kaldı. Ondan sonra bir maçta yedekten oyuna girmek istememiş yada yavaş hareket etmişti Roma'ya gitmeden önce. Roma'dan döndükten sonrada Don't work here gibi bir şey yazan şapka ile antrenmanlara geldiği söyleniyor hatta şapka ile resmi de çıkmıştı sanırım.

Noldu götün mü kalktı.

Bizi sevmeyeni biz de sevmeyiz. Yallah köyüne.

Geri
Üst Alt