GSC Haber Nelsson: "Galatasaray ile sözleşmemi uzatmak zorunda kaldım ama geri dönmeyeceğim"

Karakterli, savaşçı düzgün adam Nelsson. 2 sene şampiyon yaptığı takımda köpek muamelesi gördüğü halde ileri geri konusmadi yine. Neymiş ayağı değilmiş, topla çıkamıyormuş. Topla cikabilenleri de görüyoruz her maç sırayla gol yediriyorlar. Ben kendisinden razıyım. Bulabilirsem 13.olduğumuz sezon giydiği siyah abuk subuk şeritli siyah formasını alacağım. Kuzeyin kralı! Çocuk olarak geldi adam olarak gitti...

Ekli dosyalar

• images-1.webp
    images-1.webp
    49,2 KB · Görüntüleme: 10
bardakçı için yok yere piç ettiğimiz bi herif

mis gibi 1 stoperimiz vardı şu an üzerine düşülse idi

İyi stoperdi ama, en iyi döneminde bile nedense ben bu adama bir türlü ısınamadım. Hiç öyle aidiyet hissedemedim bu adamda.

Ya sen kimsin ya mısır kafalı
Denmark mt stoperiyim diye kıçın kalktı romada ağzına yüzüne sürttürdüler
Futbol için sadece sahada iyi olmak yetmiyor işte
Azcık beyin lazım

Karakterli, savaşçı düzgün adam Nelsson. 2 sene şampiyon yaptığı takımda köpek muamelesi gördüğü halde ileri geri konusmadi yine. Neymiş ayağı değilmiş, topla çıkamıyormuş. Topla cikabilenleri de görüyoruz her maç sırayla gol yediriyorlar. Ben kendisinden razıyım. Bulabilirsem 13.olduğumuz sezon giydiği siyah abuk subuk şeritli siyah formasını alacağım. Kuzeyin kralı! Çocuk olarak geldi adam olarak gitti...
Bardakçı ile alakası ne hocam. Nelson sol tarafta aşırı şekilde rahatsız olarak oynuyordu.

Hata’yi kendinde aramali

Bizde her mac oynadiginda bile milli takimi üclü oynamasina ragmen yedek kaliyordu hatta bazen kadro’ya bile alinmiyordu

Sampiyon oldugumuz ilk iki sezon cok iyiydi ve forma sansi da buluyordu,bjk maci ile kendini bitirdi acikcasi ve daha sonra belli ki hic bir sekilde antremanlarda calismadi

Bizim hakkimizda atip tutmamali cünkü büyük ihtimal kariyeri boyunca iki sampiyonlugu olacak ve ikisi de bizde kazandigi sampiyonluklar,degerini bilsin

Döneminde ihtiyacımız olsa bile satmamak hata idi.

Barisla yabancı oyuncuyu kıyaslamak tam cahillik,yabancı oyuncullar icin satın gitsin denebilir ama yerli oyuncu bizim en zayif noktamız yani bu ligte oldugun müddetçe kalite yerli oyuncuyu elde tutmak onemli

Geri
Üst Alt