GSC Haber Nelsson: "Galatasaray ile sözleşmemi uzatmak zorunda kaldım ama geri dönmeyeceğim"

5 dk da atağa çıkıyorduk sayende. Sayısız Musleraya dönüp huaa dedirttigi an var yanındakine pas atmaya korkuyordu. İyi kesiciydi ama saldi salmasa zaten Romada tutunurdu. Veronada da ahim sahim oynadığı yok önce kendine bakmalı

Okan Buruk giderse gelirim diyor. Arkadaşlarını ve kulübün seviyor sadece hocayı sevmiyor

herifte ki egoya bak dönsen ne olur yine yedek kalırsın GS ve UCL seviyesi adam mısın sen ne işin var bizde.

Ulan deve ne olurdu şu takımın bir parçası olmayı kabullenip forma rekabetine girmeyi kabul etsen, hocayla papaz olmasan. Bu sezon çok kez süre alırdın, 11'de çıktığın maçlar da olurdu. Öyle eskisi gibi rakibi orta sahada stoperle karşıla gibi manyaklık da yapmıyoruz.

Dün yedekten Nelsson girse gelen ortalarda rahat rahat izlerdik diye aklıma geldi büyük lüks imiş.

ŞL sezonu H. Verona gitmek nasıl bir vizyon. İtalya'da küme düşüyorsun. Şahtın şahbaz oldun.

bıktırdın lan yürrü

Taraftar milli takım otelinin önüne gidip tezahürat yapıyordu bu arkadaşa, karaktersiz herif kendini dev aynasında görünüyordu gitti italya'da boyunun ölçüsünü aldı. Hayır burada gerçekten değer verilen bir adamdı birde. Ulan böyle büyük bir camia'yı sen bir daha rüyanda bile göremezsin.

Süper Lig'deki herhangi kalbur üstü yerli stoper ile kafa kafaya takas.

Okan hocayla aralarinda ne geçti bilmiyorum fakat 2 senelik şampiyonluğun as oyuncularindandi ,milli takım oyuncusunu nasil bu hale getirdik o da ayri konu
Okan'ın saçmalıklarına boyun eğecek bir futbolcu değildi. Davinson sanchez'i kesip oynattığın oyuncuya, bir tane süt kupasında hata yaptığı için haksızlık yaparsan o da kendini vermeyi bırakır. Şampiyonluk maçında icardi yerine nelsson nelsson tezahüratlarini nasil unuttuk? Bu adamı yerden yere vuranların yüzde 90'ı, kulüp tarafından yönlendirilen satılık kalemlerin manipülasyonuna düşmüş insanlardır.
Yukarıdaki insanlarla ben ayni Galatasarayı tutmuyorum.

Geri
Üst Alt