Nelsson: "Galatasaray'da sözleşmemi bir yıl uzatmak istediler ama bunu reddettim"

Şimdi 20 milyon Euro’yu kabul etmediğimiz oyuncuya 12 milyon teklif edecekler satacak mıyız saçmalık

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Iki mac yedek kalınca köpürmek çocukluk. Gideceğin yerde 11 olacağının garantisi var mi.

Monchi'nin işi olabilir bu açıklama işi.Bu adam 1 kulüpte yetkiliyken sürekli bela oluyo bizim kulübe yav :D

Oynamiyacaksam neden Istanbuldayim demis dogrusu bu. Ceviri hafif kalmis.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Moderatör tarafında düzenlendi:
lig uzun aslanım ne bu tavır. hayırdır bi sıkıntın mı var ?

ayrıca, özellikle ispanyol sevilla ile ilgili, bir transfer için yakın zamanda çok yaklaştığı doğru. nelsson, bu yaz sevilla ile bile uçak bileti rezervasyonu yaptığını söylüyor.

"evet, gerçekten yakındı. ilgileri ve teklifleri olan kulüplerin olduğu bir kamu sırrıdır, özellikle sevilla gibi. ancak transferde birçok şeyin doğru gitmesi gerekiyor. ama evet, galatasaray'ın teklifi yeterli bulmadığı söylenebilir veya söylenemez" dedi ve bu yaz sevilla ile olan flörtü hakkında daha fazla açıklama yaptı:

"uçağa binip gitmediğim kadar yakın değildi, ama uçuş rezervasyonu yapılmıştı ve hamile kız arkadaşımla uçakta bir ebe vardı. ama sonuçta bir şey olmadı."

İşin altından gene sevilla çıktı şikayet etmek lazım bu kulübü fifa'ya.

taraftarın işi gücü kaos,biraz salın

Konuyu acan arkadas Danimarka vatandasi ve canli yayinda izledigi yayini kendisi cevirip aktarmis. Buyuk ihtimal Danimarka kanallarindan birinde gormustur.
Bu kadar sert ifadeler beklemiyorum Nelsson'dan. Türkçe hassas bir dil 1-2 farklı kelime kullanımı bile ifadenin şiddetini değiştirebiliyor haliyle. O yüzden güvenemedim.

ben elimizde para eden ve iyi oynayan stoper varken neden stoper aldığımızı anlamadım zaten.Tamam Davison bizim oyuna daha uygun ama Nelsson da iyi ve piyasası olan bir stoper , bari satmadan girmeseydik bu işlere en büyük çekincem de buydu zaten
O zaman da yerini doldurmadan ne diye en önemli adamlarımızdan birini sattık diye yaygara koparanlar olmaz mıydı peki?..Kaldı ki Davinson total maliyeti epey yüksek bir transfer; hele de tutmasa ''Daha yaşlı ve kötüsünü aldılar, üste para da artmadı'' denirdi. TD ve yönetimin işi de çok çok zor...

ayrıca, özellikle ispanyol sevilla ile ilgili, bir transfer için yakın zamanda çok yaklaştığı doğru. nelsson, bu yaz sevilla ile bile uçak bileti rezervasyonu yaptığını söylüyor.

"evet, gerçekten yakındı. ilgileri ve teklifleri olan kulüplerin olduğu bir kamu sırrıdır, özellikle sevilla gibi. ancak transferde birçok şeyin doğru gitmesi gerekiyor. ama evet, galatasaray'ın teklifi yeterli bulmadığı söylenebilir veya söylenemez" dedi ve bu yaz sevilla ile olan flörtü hakkında daha fazla açıklama yaptı:

"uçağa binip gitmediğim kadar yakın değildi, ama uçuş rezervasyonu yapılmıştı ve hamile kız arkadaşımla uçakta bir ebe vardı. ama sonuçta bir şey olmadı."

İşin altından gene sevilla çıktı şikayet etmek lazım bu kulübü fifa'ya.
?

Neyi şikayet edeceğiz? Adamlar teklif yapmış bizimkiler yetersiz bulmuş, bundan dolayı da olmadı transferim diyor.

Şimdi 20 milyon Euro’yu kabul etmediğimiz oyuncuya 12 milyon teklif edecekler satacak mıyız saçmalık

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

20 milyon teklif edilmis olsaydi, bence Nelssonu coktan satmis olurduk. Ben sahsen 15-17 arasi teklfiler geldi ve biz begenmedik diye düsünüyorum

O zaman da yerini doldurmadan ne diye en önemli adamlarımızdan birini sattık diye yaygara koparanlar olmaz mıydı peki?..Kaldı ki Davinson total maliyeti epey yüksek bir transfer; hele de tutmasa ''Daha yaşlı ve kötüsünü aldılar, üste para da artmadı'' denirdi. TD ve yönetimin işi de çok çok zor...
O da planlama ile alakalı bir durum.Onceden çalışmasını yapıp adaylari belirleyip halledilmesi gereken bir konu.Nelssona teklif gelirse ve normal sevideyse mesela ona göre senin de oyuncu bakmaya başlaman lazım yada hiç teklif gelmezse bakmazsın başka birine.Hem şimdi huzursuzluk olacak hem de min 7-8m az para alacağız.

2026’ya kadar sözleşmesi olan adam bu kadar ofansif açıklamalar yapmaz bence

Ayartma, marcao'da da aynısını yaptılar şimdide nelsson. Bu açıklamaların arkasında sevilla yoktur diyebilir misiniz?
Ayırtma dediğin başka türlü olur, senden habersiz oyuncuyla gorusurler ama oyle bir durum yok ki. Olsa bizimkiler salak mı, giderler Fifa'ya çoktan.

Geri
Üst Alt