Nerede O Büyük Galatasaraylılar!

Ahmet KOLKOPARAN

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
Galatasaray şimdi liğme liğme edilirken nerede bunlar...

Benim aklıma gelenler bunlar..

Mehmet Ağar...
Haluk Ulusoy...
Mustafa Sarıgül...

Fatih Terim zaten ayrı bir konu...

İyi günde kulübün kapısında yatanlar. Böyle zor günlerde seslerini duyan oldu mu? Dik duran, "Ne yapıyorsunuz siz" diyen ?

Sizlerin de aklına gelenler varsa paylaşabilir...

arda-turan-galatasaray-ulusoy-terim-agar.jpg

Galatasaray şimdi liğme liğme edilirken nerede bunlar...

Benim aklıma gelenler bunlar..

Mehmet Ağar...
Haluk Ulusoy...
Mustafa Sarıgül...

Fatih Terim zaten ayrı bir konu...

İyi günde kulübün kapısında yatanlar. Böyle zor günlerde seslerini duyan oldu mu? Dik duran, "Ne yapıyorsunuz siz" diyen ?

Sizlerin de aklına gelenler varsa paylaşabilir...

arda-turan-galatasaray-ulusoy-terim-agar.jpg
Fatih Terim'in arkasındaki Arda mı?

Bu yazdığın isimlerin o kadar da büyük isimler olduğunu düşünmüyorum.
Hatta ağar ve sarıgül' un isimlerinin bizimle anılmasını bile istemem.
Ikiside pisliğin en dibini görmüşler.
Terim zaten karakter yoksunu,ulusuy devri ise çoktan kapandı.
Kimseden medet ummaya gerek yok .
Biz bize fazlasıyla yeteriz,yeterki tek yumruk olup sertçe masaya vuralım

mehmet ağar mı kaldı ya sarıgül de kayboldu gitti kaybettikten sonra seçimde valla şuan bi cem uzan'dan ümitliyim..

AHAHaha kusura bakma da o resimdekiler hiçbiiri büyük Galatasaraylı değildi.

Galatasaraylı olmak çok ayrı meziyetler gerektirir, paraya , güce tapan heriflere büyük Galatasaraylı diyemeyiz.

AHAHaha kusura bakma da o resimdekiler hiçbiiri büyük Galatasaraylı değildi.

Galatasaraylı olmak çok ayrı meziyetler gerektirir, paraya , güce tapan heriflere büyük Galatasaraylı diyemeyiz.

Zaten başlıkta bir hata yapmışım. ! işaretini büyük kelimesinden sonra kullanacaktım.

Yani hem fikiriz. Söylemek istediğim de bu zaten...

Oradaki " İyi günde kulübün kapısında yatanlar" lafı da ona vurgu yapmak için di ;)

Zaten başlıkta bir hata yapmışım. ! işaretini büyük kelimesinden sonra kullanacaktım.

Yani hem fikiriz. Söylemek istediğim de bu zaten...

Oradaki " İyi günde kulübün kapısında yatanlar" lafı da ona vurgu yapmak için di ;)

Abi senin açtığını görmedim zaten konuyu. berat falandır diye hiç bakmadan otomatikmen yazılmış abestle iştigal bir mesajdı ciddiye alma

hemfikiriz ;)

Fatih hocamız sağolsun adaletin olduğu yerde olarak hakkımızı savunuyuor elinden geldiğince

Büyük Galatasaraylılar bunlarsa eğer ölmüşüz gömenimiz yok :D

Ne bekliyorsunuz ? Biz fantezi bir dünyada yasamiyoruz, kahramanliklar comic kahramanlarinin yaptiklari gibi olmuyor. Senin yöneticilerin kirici, ve ayrici bir politika izlerlerse, külübün iyi günlerinde, kötü gününde de yaninda kimseyi kolay kolay bulamaz.

Terim mesela bukadar kötü bir sekilde gönderildikten sonra, Galatasaray´in menfaatine olsa bile destek vermez. Ondan destek beklemek zaten aykiridir. Destek bekliyorsan gidib özür dileyeceksin. Hadi Terim´i gectim, hükümete yakin Albayrak. Cok kötü bir sekilde gönderildigi halde, bu adam halen her türlü destege hazir bir insan. Sen ne yapiyorsun bu adama ? Kötü muamele ediyorsun... Adami disliyorsun....

Sen insanlari ayir, kir, vefasizlik yap. Sonra destek bekle... Ahmet Abi´ye cok büyük saygi duyorum, ama dünya maalesef bu sekilde islemiyor. Insan öz kardesine kirilip, yeri geldiginde birak destek vermeyi, alehine olan islere bile girebiliyor. Bu insanligin dogasinda vardir...

Sen yönetim ve taraftar olarak "Biz bize yeteriz" seklinde fenerbahcelesirsen, ozaman sana destek olan da cikmaz biryerden. Insanlari kaybetmek kolaydir, mesele insanlari kazanmak bu dünyada.

-----------------------------------

Ben Vefa dedikce, insanlar romantizim zannediyorlar. Oysaki romantik bir galatasaraylilik profili cizenler onlar, bazilarinin "Galatasaray´lilik" olarak adlandirdigi seyler, insanligin dogasina aykiri. Albayrak gibi deli olman lazim, bu profile uymak icin. O bile tam olarak uyamaz..

Son düzenleme:
Fenerlilerin " Biz bize yeteriz" söylemi külliyen abesle iştigaldir. Yalandır. Safsatadır.

Çünki öyle bir şey yoktur. Daha doğrusu onların "bizbize" dediği:

"RTE + Medya + Zengin FBliler " dir. Bir de bunlara RTE korkusu ve yalakalığından dolayı eklenen tüpçü vs gibi unsurları da eklerseniz o "Biz bize" nin hiç te öyle olmadığını anlarsınız.

Fenerlilerin " Biz bize yeteriz" söylemi külliyen abesle iştigaldir. Yalandır. Safsatadır.

"RTE + Medya + Zengin FBliler " dir. Bir de bunlara RTE korkusu ve yalakalığından dolayı eklenen tüpçü vs gibi unsurları da eklerseniz o "Biz bize" nin hiç te öyle olmadığını anlarsınız.

Aynen öyle adamlar işin yolunu bulmuş. Siyaseti alınca birde şu 3 temmuzdan sonra taraftarlarını iyice yalanlarına inandırınca böle gerçek dışı söylemleri oluyor. Ne yazık ki

Ne bekliyorsunuz ? Biz fantezi bir dünyada yasamiyoruz, kahramanliklar comic kahramanlarinin yaptiklari gibi olmuyor. Senin yöneticilerin kirici, ve ayrici bir politika izlerlerse, külübün iyi günlerinde, kötü gününde de yaninda kimseyi kolay kolay bulamaz.

Terim mesela bukadar kötü bir sekilde gönderildikten sonra, Galatasaray´in menfaatine olsa bile destek vermez. Ondan destek beklemek zaten aykiridir. Destek bekliyorsan gidib özür dileyeceksin. Hadi Terim´i gectim, hükümete yakin Albayrak. Cok kötü bir sekilde gönderildigi halde, bu adam halen her türlü destege hazir bir insan. Sen ne yapiyorsun bu adama ? Kötü muamele ediyorsun... Adami disliyorsun....

Sen insanlari ayir, kir, vefasizlik yap. Sonra destek bekle... Ahmet Abi´ye cok büyük saygi duyorum, ama dünya maalesef bu sekilde islemiyor. Insan öz kardesine kirilip, yeri geldiginde birak destek vermeyi, alehine olan islere bile girebiliyor. Bu insanligin dogasinda vardir...

Sen yönetim ve taraftar olarak "Biz bize yeteriz" seklinde fenerbahcelesirsen, ozaman sana destek olan da cikmaz biryerden. Insanlari kaybetmek kolaydir, mesele insanlari kazanmak bu dünyada.

-----------------------------------

Ben Vefa dedikce, insanlar romantizim zannediyorlar. Oysaki romantik bir galatasaraylilik profili cizenler onlar, bazilarinin "Galatasaray´lilik" olarak adlandirdigi seyler, insanligin dogasina aykiri. Albayrak gibi deli olman lazim, bu profile uymak icin. O bile tam olarak uyamaz..

kafan güzelmiş güle güle kullan.

Albayrak çok sevdiği Galatasaray'ı telegol gibi rezil programlarda meze etmeyecek.

Ediyorsa yemişim öyle Galatasaraylılığı..

Bence hepsi iktidardan korkuyorlar. Bizim safimiza geçerler ise onlarda hedef olacaklardır. Demek ki bu kadarmış ..

Tabiki kocaman bir yalan, ve bos propaganda. Isler öyle yürümüyor iste, disariya dogru ne dedigin önemli degil, insanlari kazanman lazim. Fenerbahce "Biz bize yeteriz" diyor, ama o zengin FB´lileri ayni anda effektiv bir sekilde kullaniyorlar siyasetcileri yemlemeleri icin. Demirören ile maddi manevi bag kuruyor, ona buna ihaleler ayarlaniyor.

Öyle tek basina hic birsey yapamassin, anca bos laf üretirsin.Söyledigin sözlerden ziyade, attigin adimlar önemli.

Son düzenleme:
kafan güzelmiş güle güle kullan.

Albayrak çok sevdiği Galatasaray'ı telegol gibi rezil programlarda meze etmeyecek.

Ediyorsa yemişim öyle Galatasaraylılığı..

Benim kafam güzel degil, senin tanimladigin insan modeli bu dünyada yok.
Kimse "Galatasaray´liyim" diye kendini köle etmez, sen isin icinde olsan, ve sana yanlis yapsalar kim bilir arkalarindan ana avrat düz gidersin. Bende giderim. Siz insan degil, biat eden robot aradiginiz icin, istediginiz Galatasaray´li modeline ulasamazsiniz.

Benim kafam güzel degil, senin tanimladigin insan modeli bu dünyada yok.
Kimse "Galatasaray´liyim" diye kendini köle etmez, sen isin icinde olsan, ve sana yanlis yapsalar kim bilir arkalarindan ana avrat düz gidersin. Bende giderim. Siz insan degil, biat eden robot aradiginiz icin, istediginiz Galatasaray´li modeline ulasamazsiniz.

Kusura bakma , yandaş heriflerin Galatasaray ı ağzına alması bide bunu spor magazin programlarında servis edilmesi hoş değil.

daha doğrusu samimi değil.

idda ediyorum kafan çok güzel

Geri
Üst Alt