Ne bekliyorsunuz ? Biz fantezi bir dünyada yasamiyoruz, kahramanliklar comic kahramanlarinin yaptiklari gibi olmuyor. Senin yöneticilerin kirici, ve ayrici bir politika izlerlerse, külübün iyi günlerinde, kötü gününde de yaninda kimseyi kolay kolay bulamaz.
Terim mesela bukadar kötü bir sekilde gönderildikten sonra, Galatasaray´in menfaatine olsa bile destek vermez. Ondan destek beklemek zaten aykiridir. Destek bekliyorsan gidib özür dileyeceksin. Hadi Terim´i gectim, hükümete yakin Albayrak. Cok kötü bir sekilde gönderildigi halde, bu adam halen her türlü destege hazir bir insan. Sen ne yapiyorsun bu adama ? Kötü muamele ediyorsun... Adami disliyorsun....
Sen insanlari ayir, kir, vefasizlik yap. Sonra destek bekle... Ahmet Abi´ye cok büyük saygi duyorum, ama dünya maalesef bu sekilde islemiyor. Insan öz kardesine kirilip, yeri geldiginde birak destek vermeyi, alehine olan islere bile girebiliyor. Bu insanligin dogasinda vardir...
Sen yönetim ve taraftar olarak "Biz bize yeteriz" seklinde fenerbahcelesirsen, ozaman sana destek olan da cikmaz biryerden. Insanlari kaybetmek kolaydir, mesele insanlari kazanmak bu dünyada.
-----------------------------------
Ben Vefa dedikce, insanlar romantizim zannediyorlar. Oysaki romantik bir galatasaraylilik profili cizenler onlar, bazilarinin "Galatasaray´lilik" olarak adlandirdigi seyler, insanligin dogasina aykiri. Albayrak gibi deli olman lazim, bu profile uymak icin. O bile tam olarak uyamaz..