Ozark'ı izlemediğiniz her gün için kendinize küfür edeceksiniz.
Bir Breaking Bad hayranı olarak, benzer teması yüzünden yıllardır listemde tuttuğum bir diziydi, daha 2 gün önce başladım. İlk 3 bölümü izledim. Baya da güzel gidiyor.

Atypical ilk sezon iyiydi hadi ikiye de idare eder diyelim sonra ergen dizisine döndü, otizmli kardeşimizin hikayesi güzeldi oradan devam etse gideri var diyebilirdik.

You'nun 2. sezonundayız şuan. Gayet iyi ilerliyor. 3. sezonu da bitirip Witcher'a başlayacağız muhtemelen ;)
You'nun 2. sezonunu da bitirdik. Finali şaşırtıcı ama hafif hafif beklediğim gibiydi. Bakalım 3. sezon neler olacak.

Love tam benim kalemim ya. Manyak karı.

ju-on korku filminin *dizi versiyonu kanimca filme nazaran daha *karanlik olmus.....

izlanda bolgesinden *katla dizisini de yine ayni bu platformdan onerebilirim... ilginc farkli bir konusu var... gizemli bir dunya.....

biri twiterda teksas katliamını sakın izlemeyin demiş. niye diye sorduklarında bastan sonra vahset diyor. :d teksas katliamını aşk filmi sandı herhalde. deliriyorum böyle bilinçsiz yargı dağıtanları gördükçe. bu konuyla alakalı değil ama tüm hayatını bu dizaynda yaşayan var. silkesim geliyo, silkeyim de kendine gelsin manasında

biri twiterda teksas katliamını sakın izlemeyin demiş. niye diye sorduklarında bastan sonra vahset diyor. :d teksas katliamını aşk filmi sandı herhalde. deliriyorum böyle bilinçsiz yargı dağıtanları gördükçe. bu konuyla alakalı değil ama tüm hayatını bu dizaynda yaşayan var. silkesim geliyo, silkeyim de kendine gelsin manasında
danyelim benim

bahse gecen filmin bugune dek toplam 9 filmi oldu.
*benim en begendigim > 2003 ve 2006 yilinda yapilanlari....

kult filmdir. turlu versiyonlari ciksa da , kalitesinden odun vermez bir genel havasi var....
kimi ilk cikan ilk iki filmi begenir, kimi 2000lerin basi ve ortalarinda cikanlari...
bazilari da sonrasinda cikanlari...
her turlu izlenir turde saglam eserdir, keza her doneme damga vurmus olmasi kendisini ayri ozel kiliyor...

Geri
Üst Alt