Bir Başkadır da listede.

milleti keklik gibi avlamağa devam mı !!! Netflix ??

Acun kralın exxenindeki bir dizisi bütün netflix organizasyonundan daha kaliteli. Türkün gücü.

Acun kralın exxenindeki bir dizisi bütün netflix organizasyonundan daha kaliteli. Türkün gücü.

salt exxen degil de, tum platformlar genelinde, en basarili ,etkili ve carpici buldugum yerli dizi : Hukumsuz dizisi....
2.sezonu halen onaylanmis degil platform tarafindan...
umarim bir sekilde yayinlanacak yer bulurlar. 2.sezonu yapmak icin yapimci ve yonetmen vs nin hazir olduklarina dair yazi gormustum gecenlerde...

nacizane olarak bu dizi disinda, ayrica, bozkir dizisi ve de netflix de yayinlanan kulup dizisini begenmistim...

kalite anlamında seksi bişiler önerinde izleyek

Narcos dizisini son bir hafta öncesine kadar hiç izlememiştim, bugüne kadar izlemediğime pişman oldum. Acayip bir diziymiş ilk iki sezonu üç günde bitirdim. Son iki bölüm kaldı.

Neleri kaçırmışım yav.
Wagner moura öldükten sonra dizi benim için bitmişti. İzlemedim de hala. İzlemeyen var ise şiddetle tavsiye ederiz. İyi seyirler hocam.

Narcos dizisini son bir hafta öncesine kadar hiç izlememiştim, bugüne kadar izlemediğime pişman oldum. Acayip bir diziymiş ilk iki sezonu üç günde bitirdim. Son iki bölüm kaldı.

Neleri kaçırmışım yav.

Bölümler su gibi akıyor dimi? Lıkır lıkır

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Wagner moura öldükten sonra dizi benim için bitmişti. İzlemedim de hala. İzlemeyen var ise şiddetle tavsiye ederiz. İyi seyirler hocam.
Üçüncü sezonu izlesem mi izlemesem mi ikilemde kaldım, izlesem bile ilk ikisinin tadını verecek mi bilmiyorum. Vermez herhalde Wagner Moura reis olmayınca.
Bölümler su gibi akıyor dimi? Lıkır lıkır

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aynen öyle oluyor valla.

Ben izlemedim izleyene de mani oluyorum izleme izlettirme 3. Sezona Hayır diyorum -:)

izlemediğin şeyi millete niye izletmiyorsun ahbert. 3. sezon bence ilk 2den daha iyiydi en azından dizinin %90ı escobar taklidi yaptığını sanarak etrafta kabız olmuş gibi bir yüz ifadesiynen dolaşan bi heriften oluşmuyordu.

Geri
Üst Alt