Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Başrolü ben de severim abisevgili vasfi, bu , ana de armas'in oynadigi fiilm degil mi ? kendisin oyunculugun begenirim - bekledigim bir filmdi . - sirf *yonetmeninden dolayi ozellikle...
< * chopper(2000) filmi kulttur nazarimda. hem yonetmenin hem filmde oynayan eric bana nin kirilma donemi olarak goruyorum bu bahsini ettigim filmi. yonetmen yeni zellanda'li , eric bana australyali...iki uzak diyarin hollywood tarafindan da dikkate alinmasina bi nevi isik olmus diye bilirim bu kult eser ozelinde.......
tur ; suc,dram, bio harmanlamasi bir film. ne kadar gercekle benzesir veya ozune sadik kalinmis ; ana karakterin hayatini okuyanlar yorumlarsa daha dogru ve de saglikli olur.
Başarılı bir filmdi. Ryan'ın performansı izlettirir. Konu klişe ama.*the gray man'i merak ediyorum. oyunculugunu cok basarili buldugum *ryan gosling dolayli izlemek istiyorum.....
sevgili mehmet,Başarılı bir filmdi. Ryan'ın performansı izlettirir. Konu klişe ama.
trashtache esprisi cok iyi uzerine soylesi de yapmislar sonra sette epey eglenmisler keyifli bir film olacagi kesin*the gray man'i merak ediyorum. oyunculugunu cok basarili buldugum *ryan gosling dolayli izlemek istiyorum.....
Son bölümlerdeki zenci kızın oyunculuk yakışmamış diziyesandman baya ii
Son bölümlerdeki zenci kızın oyunculuk yakışmamış diziye