*the gray man'i merak ediyorum. oyunculugunu cok basarili buldugum *ryan gosling dolayli izlemek istiyorum.....

sevgili vasfi, bu , ana de armas'in oynadigi fiilm degil mi ? kendisin oyunculugun begenirim - bekledigim bir filmdi . - sirf *yonetmeninden dolayi ozellikle...

< * chopper(2000) filmi kulttur nazarimda. hem yonetmenin hem filmde oynayan eric bana nin kirilma donemi olarak goruyorum bu bahsini ettigim filmi. yonetmen yeni zellanda'li , eric bana australyali...iki uzak diyarin hollywood tarafindan da dikkate alinmasina bi nevi isik olmus diye bilirim bu kult eser ozelinde.......
tur ; suc,dram, bio harmanlamasi bir film. ne kadar gercekle benzesir veya ozune sadik kalinmis ; ana karakterin hayatini okuyanlar yorumlarsa daha dogru ve de saglikli olur.

sevgili vasfi, bu , ana de armas'in oynadigi fiilm degil mi ? kendisin oyunculugun begenirim - bekledigim bir filmdi . - sirf *yonetmeninden dolayi ozellikle...

< * chopper(2000) filmi kulttur nazarimda. hem yonetmenin hem filmde oynayan eric bana nin kirilma donemi olarak goruyorum bu bahsini ettigim filmi. yonetmen yeni zellanda'li , eric bana australyali...iki uzak diyarin hollywood tarafindan da dikkate alinmasina bi nevi isik olmus diye bilirim bu kult eser ozelinde.......
tur ; suc,dram, bio harmanlamasi bir film. ne kadar gercekle benzesir veya ozune sadik kalinmis ; ana karakterin hayatini okuyanlar yorumlarsa daha dogru ve de saglikli olur.
Başrolü ben de severim abi :D

Bu sevimli İspanyol kız Knock Knock filminden sonra patladı birden.

Başarılı bir filmdi. Ryan'ın performansı izlettirir. Konu klişe ama.
sevgili mehmet,

yorumun icin tesekkur ederim. izleyecegim en kisa zamanda.

genel olarak , *ryan'in hemen hemen her filmini izledim yanilmiyorsam.
cool bir havasi ve aurasi var. kendisini izlettiriyor. film yelpazesin de dram dan , komediye,
arthouse dan, aksiyon komediye,romantik den , dram'a ,bilim kurguya vsvs cesitliligi guzel harmanlamis bir isim. *notebook filmi kult ve de en cok ses getiren filmi idi benim adima... keza , driver, only god forgives, blade runner gibi filmler i arthouse / punk / noir havayi begenmistim... *the place beyond the pines(2012) filmini de ilginc bulmustum.
son olarak, eglencelik buldugum iki filminin yeri ayri ; the nice guys(2016), crazy ,stupid, love(2011) .

netflix genel basliga donersem,
gecenlerde ekledigim yerli filmin tanitim vidyosun dan sonra, filmin genis fragmani yayinlanmis bkm sayfasinda :

iyi seyirler .

@ zeyting agaci - dizisini izleyen var mi - merak ettim.

bir iki oyuncu yuzunden izlemekte tereddut ediyorum. az once pozitif bir kac yoruma denk geldim iyi diyorlar.

Marilyn monroe'nun birçok filmini izledim. ana de armas müthiş görünüyor, sabırsızlıkla bekliyorum

bodyguard saglam dizi surekliyici bir gunde bitirdim

bayagidir bekliyorum bu filmi.
kitabi meshurdur. okurseverlere ayrica tavsiye ederim. < *kemal varol'un odullu kitabi .
< , bakalim kitaptan nasil uyarlamislar...

~ bir baba ve ogulun kirsehir den kars'a uzanan yolcugulu ~

son olarak , filme yonelik ;
*kivanc dan ziyade, nacizane, * settar tanriogen ustadin performansi icin izlemeyi dusunuyorum.

simdilik yakin donem baglaminda tek bekledigim is :

* cabinet of curiosities - antoloji bazli ses getirecek bir yapim .
25 ekim'de başlıyacak bir aksilik olmazsa.
uste yonetmen *guillermo del toro imzalı
sezonu 8 bolum den olusan korku hikaye temali leziz bir is olacagi kanisindayim...

Geri
Üst Alt