- 27 Ocak 2010
- 139.513
- 105.862
- 5.648
teletabiler eklenmiş güneş bebeği zenci yapmışlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gay yapmadıklarına dua edelim derim.teletabiler eklenmiş güneş bebeği zenci yapmışlar
![]()
![]()
Heilige Familie (TV Series 2022– ) - IMDb
Heilige Familie: Created by Manolo Caro. With Najwa Nimri, Alba Flores, Álex García, Macarena Gómez. A family hiding a shocking secret starts over in Madrid, where new relationships complicate their plans and the past begins to catch up with them.m.imdb.com
Konusu ilginç, 35-40 dakikalık bölümleriyle çerezlik 8 bölümlük bir mini İspanyol dizisi. La Casa de Papel’den tanıdığımız isimler mevcut oyuncu kadrosunda.
İlk 4 bölümünü şipşak izledik. Gayet iyi gidiyor ulanacak kadar. Umarım finale doğru s*çıp batırmaz.
Tek eleştirim;
Geylik, biseksüellikten bıktık artık be Netflix!!!
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yav artik çıksın şu Lupin veya Squid game yeni sezonu. Ağaç olduk. Bunun dışında netflixten başka eser izlemem.
Ha TERIM dışında

Biyere kadar izledim sıkıldım ben ya tahmin edebildiğim sonlar sıkıyorYou’yu izlememen beni üzdü.
Onun da yeni sezonu yolda
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben de sonunu tahmin ediyorum gibi ama söyleme sakın spoiler verme söverim.Biyere kadar izledim sıkıldım ben ya tahmin edebildiğim sonlar sıkıyor
GscimbomMobile
yarida bıraktım zaten yaw nerde kaldığımı bile hatirlamıyom uzun soluklu seylere tahammülüm yok. sıkılıyorum.Ben de sonunu tahmin ediyorum gibi ama söyleme sakın spoiler verme söverim.
Uzun soluklu diyorsun da 8 bölüm la, 40-45 dakikada 1 bölüm süresi :red:yarida bıraktım zaten yaw nerde kaldığımı bile hatirlamıyom uzun soluklu seylere tahammülüm yok. sıkılıyorum.

bende o sabır yok aga bi yerde bi bırakıyom sonra araya 2 3 hafta giriyor hersey gidiyor odaklanamıyorum tekrardan. uyurken acayim 1 bölüm izleyeyimi de yapamıyom dalıp gidip sabah ediyorum sonra. baslayınca bırakamıyom bırakınca baslayamıyom var mı tavsiyenUzun soluklu diyorsun da 8 bölüm la, 40-45 dakikada 1 bölüm süresi :red:
Pazar kahvaltıdan sonra başlayıp bitiriyoruz biz bazen 8-10 bölümü![]()
Son dönemde bunları izledim. İzleyebilirsin.bende o sabır yok aga bi yerde bi bırakıyom sonra araya 2 3 hafta giriyor hersey gidiyor odaklanamıyorum tekrardan. uyurken acayim 1 bölüm izleyeyimi de yapamıyom dalıp gidip sabah ediyorum sonra. baslayınca bırakamıyom bırakınca baslayamıyom var mı tavsiyen![]()
iki bolum izledim. dark 2 gibi olmus. yani darkın formulasyonuna birebir sadık kalınmıs. artı ve eksileri de dark ile aynı.darkın yapımcıları bi dizi daha çakmış bunlara
jonas filanda var.
izleyen olursa önersinde izleyek
![]()
![]()
The Valhalla Murders (TV Series 2019–2020) - IMDb
The Valhalla Murders: Created by Thordur Palsson. With Aldís Amah Hamilton, Nína Dögg Filippusdóttir, Björn Thors, Arndís Hrönn Egilsdóttir. Police profiler Arnar is sent back home from Oslo to his native Iceland to investigate the country's first serial killer case. He teams up with the local...www.imdb.com
Dün gece İzlanda yapımı 8 bölümlük bir suç dizisine başladık. İlk 2 bölümünü dün gece izledik. Kuzey ortamı gereği biraz kasvetli gibi ama izlettiriyor şuan kendisini. Merak duygusunu kesinlikle hissettiriyor.
Seri katil hikayeleri oldum olası ilgimi çeker![]()
Uzun zaman sonra ilk defa iyi bir sey cikmis ortaya.
![]()