teletabiler eklenmiş güneş bebeği zenci yapmışlar

Yav artik çıksın şu Lupin veya Squid game yeni sezonu. Ağaç olduk. Bunun dışında netflixten başka eser izlemem.

Ha TERIM dışında

images

Konusu ilginç, 35-40 dakikalık bölümleriyle çerezlik 8 bölümlük bir mini İspanyol dizisi. La Casa de Papel’den tanıdığımız isimler mevcut oyuncu kadrosunda.

İlk 4 bölümünü şipşak izledik. Gayet iyi gidiyor ulanacak kadar. Umarım finale doğru s*çıp batırmaz.

Tek eleştirim;
Geylik, biseksüellikten bıktık artık be Netflix!!!

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kalan 4 bölümü de izledik ve 1. sezon bitti.

Gerçekten çok kaliteli bir dizi. Bir önceki mesajda belirttiğim sıkıntılar harici çok sardı harbiden.

2. sezon da yoldaymış. Çok güzel bir haber.

1. sezona puanım 7.5/10

Yav artik çıksın şu Lupin veya Squid game yeni sezonu. Ağaç olduk. Bunun dışında netflixten başka eser izlemem.

Ha TERIM dışında

You’yu izlememen beni üzdü.

Onun da yeni sezonu yolda

5488271.jpg

Dün gece İzlanda yapımı 8 bölümlük bir suç dizisine başladık. İlk 2 bölümünü dün gece izledik. Kuzey ortamı gereği biraz kasvetli gibi ama izlettiriyor şuan kendisini. Merak duygusunu kesinlikle hissettiriyor.

Seri katil hikayeleri oldum olası ilgimi çeker :ka21:

yarida bıraktım zaten yaw nerde kaldığımı bile hatirlamıyom uzun soluklu seylere tahammülüm yok. sıkılıyorum.
Uzun soluklu diyorsun da 8 bölüm la, 40-45 dakikada 1 bölüm süresi :red:

Pazar kahvaltıdan sonra başlayıp bitiriyoruz biz bazen 8-10 bölümü ;D

Uzun soluklu diyorsun da 8 bölüm la, 40-45 dakikada 1 bölüm süresi :red:

Pazar kahvaltıdan sonra başlayıp bitiriyoruz biz bazen 8-10 bölümü ;D
bende o sabır yok aga bi yerde bi bırakıyom sonra araya 2 3 hafta giriyor hersey gidiyor odaklanamıyorum tekrardan. uyurken acayim 1 bölüm izleyeyimi de yapamıyom dalıp gidip sabah ediyorum sonra. baslayınca bırakamıyom bırakınca baslayamıyom var mı tavsiyen :D

bende o sabır yok aga bi yerde bi bırakıyom sonra araya 2 3 hafta giriyor hersey gidiyor odaklanamıyorum tekrardan. uyurken acayim 1 bölüm izleyeyimi de yapamıyom dalıp gidip sabah ediyorum sonra. baslayınca bırakamıyom bırakınca baslayamıyom var mı tavsiyen :D
Son dönemde bunları izledim. İzleyebilirsin.

darkın yapımcıları bi dizi daha çakmış bunlara
jonas filanda var.
izleyen olursa önersinde izleyek

darkın yapımcıları bi dizi daha çakmış bunlara
jonas filanda var.
izleyen olursa önersinde izleyek
iki bolum izledim. dark 2 gibi olmus. yani darkın formulasyonuna birebir sadık kalınmıs. artı ve eksileri de dark ile aynı.

+ sinematografi, muzikler, atmosfer guzel
+ tempo iyi
+ senaryodaki ince iscilik iyi (yan hikayelerin yan hikaye gibi baslayıp ana hikayeye baglanmasını kastediyorum, bu dizide henuz olmadı ama olacaktır)

- oyunculuklar kotu, surekli donuk bakıslar, titreyen dudaklar vs.
- ipucu vermek icin hep tekrar eden semboller kullanılmıs, dogallıgı biraz bozuyor
-dark cok yorucuydu, bisey kacırmamak icin tetikte izlemek gerekiyordu, 1899 o acıdan biraz daha rahat

yine darkdan yola cıkarak dizinin sonunda muhtemelen soyle birsey cıkacak:

prometheus ile kerberos aynı gemi. biri digerinin gelecekteki hali.

5488271.jpg

Dün gece İzlanda yapımı 8 bölümlük bir suç dizisine başladık. İlk 2 bölümünü dün gece izledik. Kuzey ortamı gereği biraz kasvetli gibi ama izlettiriyor şuan kendisini. Merak duygusunu kesinlikle hissettiriyor.

Seri katil hikayeleri oldum olası ilgimi çeker :ka21:

Bugün bitirdik. Gayet iyi bir suç, polisiye dizisi. Finalinde tatmin etti. Kesinlikle tavsiye ederim.

7.0/10

Sadece şunu çok salma buldun;
Yav arkadaş silahsız polis mi olur? Herkesten dayak yiyor polisler. Aşırı saçma geldi bana silah öpesinin azlığı.

Geri
Üst Alt