Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi islak odunla dövsen bunlar yine akillanmaz. Isimiz zor vallah, yine cekecegimiz var.
Stumpf,Götz,Ujfalusi,Chedjou,XavierLa biz niye hep abuk subuk isimli stoper alıyoz?
Lan bu adam o adar mi kötü oyuncu. Donk gibi olamaz yav olmamali. Onun benzeri yoktur di mi.![]()
Donk kadar degil tabi ki. Ama beklentileriniz düsük olsun. Dümdüz bir oyuncu.
Lan bu adam o adar mi kötü oyuncu. Donk gibi olamaz yav olmamali. Onun benzeri yoktur di mi.![]()
Ya beyler yorumlara bakıyorum da kimse takımının kimliğinden haberdar değil. Neyse kimse bişey demiyorum, sadece bu adam gelirse orta sahada defansif problemlerimizin büyük kısmını çözer. Donk falan diyenler olmuş, neyse...
Selçuk oynayacaksa hiçbir problemi çzöemeyiz. Ama Neustader defansif orta saha olarak son derece iyi bir oyuncu siz Ball-Winner arıyorsunuz. Bu adam gayet iyi bir Defansif Orta Saha, ortalama bir stoper olarak görev yapıyor. Düzgün bir sistem ve hocayla orta sahada çapa görevini görür. Alabileceğimiz, gücümüzün yeteceği, en eli ayağı düzgün oyunculardan da birisidir şu haliyle.Nasil cözülüyormus orta sahada daki problemlerimiz. Aciklarmisin lütfen.
Bu adam pasif herifin teki, bir de Selcuk ile ikili olacak cünkü hepimiz biliyoruz ki Selcuk ne yazik ki kesilmeyecek bu takimda oldugu sürece. Iki tane pasif ve garantici herif yan yana bizim orta sahamizi nasil toparlayacaklar?
Disiplinli bir adam mi. Eğer öyle ise iş yapabilir. Nerede duracağini bilir mi. kademesi nasil. Chedjou'dan iyi olur mu. ben Chedjou'yu beğenmem defanstta tabi.
Transfer
Bruma-Transfer-Podolski
Neustader-Selçuk
Carole-Transfer-Chedjou-Linnes
Muslera
OOS mevkisinde oynayacak oyuncu genç ve diri bir isim olur da geriye de yardım ederse gayet de sorunlarımızı çözeriz, illa Selçuk oynatacaksak, Selçuk beyde herkesin o öve öve bitiremediği yaratıcılığını sergilemiş olur. Ancak sadece kağıt üstünde, gerçekte Selçuk'un bittiğini hepimiz görüyoruz o yüzden beyni olan bir Avrupa'lı teknik direktör gelirse ki o da zor ama diyelim ki geldi; şöyle bir kadro yapar muhtemelen:
Transfer
Bruma-Transfer-Sinan
Sneijder-Nesutader
Carole-Transfer-Chedjou-Linnes
Muslera
Her halükarda Neustader bu takımda ki birçok beyinsizden üstün bir futbolcudur ve transfer olduğu anda banko 11 oynayacak demektir.
Ağır durduğuna bakmayın pozisyon alması, zihinsel özellikleri ile her türlü iş yapar bence. Stoper oynatırsak sıkıntı yaşayabiliriz bence.Bu adam ağir gibi duruyor Selçukla beraber iş yapmaz. Sen Sneijderle beraber oynatmişsin. Defans oynar gibi geliyor.