Neustädter'in Menajeri: ''Galatasaray’la görüşüyoruz''

fm profili baya iyi

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim icin bir stoper uzun yillar Almanyada stoper oynamissa o stoper chedjoudan da semihten de fersah fersah ileridedir.

Herifi tanimam etmem ama Almanyada stoper se bizim stoperlerin toplamini cebinden cikarir.

ChEDJOU gitmiştir umarim. Denayer Neustader olursa sevinirim. 2 milyon euronun üstünde verilmemeli. 1.750 filan verilsin. O da bonservissiz olduğu için.

Bizim oynadığımız maçlarda ön liberoda oynamıştı kendisi. Artı bir özelliği de yoktu. Çok düz bir oyuncu. Bu sene stoper oynamış nasıl oynadığını bilmiyorum. Ancak bir yerde bu ve hummels i karşılaştıran bir istatistik vardı. Orda bütün verilerde Hummelsle ya aynı ya da üstündü. Sadece hava topları çok kötüydü ki bizim aradığımız Ada'mın kesinlikle hava hakimiyetinin üstün olması lazım. Bu açıdan aradığımız adam olmayabilir...

Sent from my iPhone using Tapatalk

15 16 sezonunda bundesligada Schalke ile 30 maç... Schalke bundesliga 5.incisi..
Ben Evet, Gelsin diyorum.

Dongtan 8 gomlek iyi oyuncu. Dongun dengi veya kotusu bizim kasap rifki abi zaten.

Ya beyler yorumlara bakıyorum da kimse takımının kimliğinden haberdar değil. Neyse kimse bişey demiyorum, sadece bu adam gelirse orta sahada defansif problemlerimizin büyük kısmını çözer. Donk falan diyenler olmuş, neyse...

Simdi polyanna gibi konusmak gibi olmasin ama Bundesliga ile bizim lig arasinda daglar kadar fark. Benzer yorumlar Kjaer icinde yapiliyordu ama adam ligin en iyi stoperi suan acik ara.
Yok kendi kalesine cok gol atiyor , bam gum topu ileriye vuruyor diye yorumlar vardi.

Bir bakarsin cidden cok fayda saglar ama simdilik takip edenler renktaslarin yorumu vasat bir oyuncu oldugunu gosteriyor.

Son düzenleme:
Ya beyler yorumlara bakıyorum da kimse takımının kimliğinden haberdar değil. Neyse kimse bişey demiyorum, sadece bu adam gelirse orta sahada defansif problemlerimizin büyük kısmını çözer. Donk falan diyenler olmuş, neyse...

Nasil cözülüyormus orta sahada daki problemlerimiz. Aciklarmisin lütfen.

Bu adam pasif herifin teki, bir de Selcuk ile ikili olacak cünkü hepimiz biliyoruz ki Selcuk ne yazik ki kesilmeyecek bu takimda oldugu sürece. Iki tane pasif ve garantici herif yan yana bizim orta sahamizi nasil toparlayacaklar?

fatih demirel bey benim icin mühim bir referanstır.kendisi iyi transfer dediyse sikinti yok

Nasil cözülüyormus orta sahada daki problemlerimiz. Aciklarmisin lütfen.

Bu adam pasif herifin teki, bir de Selcuk ile ikili olacak cünkü hepimiz biliyoruz ki Selcuk ne yazik ki kesilmeyecek bu takimda oldugu sürece. Iki tane pasif ve garantici herif yan yana bizim orta sahamizi nasil toparlayacaklar?
Selçuk oynayacaksa hiçbir problemi çzöemeyiz. Ama Neustader defansif orta saha olarak son derece iyi bir oyuncu siz Ball-Winner arıyorsunuz. Bu adam gayet iyi bir Defansif Orta Saha, ortalama bir stoper olarak görev yapıyor. Düzgün bir sistem ve hocayla orta sahada çapa görevini görür. Alabileceğimiz, gücümüzün yeteceği, en eli ayağı düzgün oyunculardan da birisidir şu haliyle.

Disiplinli bir adam mi. Eğer öyle ise iş yapabilir. Nerede duracağini bilir mi. kademesi nasil. Chedjou'dan iyi olur mu. ben Chedjou'yu beğenmem defanstta tabi.

Disiplinli tabi ne de olsa Alman adam (simdi Rusya icin oynasa da :D). Ama bize daha sert daha seri bir adam lazim hem defans hem de orta saha icin. Bu adam ayni Selcuk gibi ne etliye ne sütlüye karisir, garantici herif. Selcuk'un yanina azman bir hayvan lazim yoksa bir halt olmaz, tabi en iyi ihtimal Selcuk da gitmeli ama bunun zor oldugunu hepimiz biliyoruz.

Devsirme stoper adam, zorunluluktan stoper oynamis.

Transfer
Bruma-Transfer-Podolski
Neustader-Selçuk
Carole-Transfer-Chedjou-Linnes
Muslera

OOS mevkisinde oynayacak oyuncu genç ve diri bir isim olur da geriye de yardım ederse gayet de sorunlarımızı çözeriz, illa Selçuk oynatacaksak, Selçuk beyde herkesin o öve öve bitiremediği yaratıcılığını sergilemiş olur. Ancak sadece kağıt üstünde, gerçekte Selçuk'un bittiğini hepimiz görüyoruz o yüzden beyni olan bir Avrupa'lı teknik direktör gelirse ki o da zor ama diyelim ki geldi; şöyle bir kadro yapar muhtemelen:

Transfer
Bruma-Transfer-Sinan
Sneijder-Nesutader
Muslera

Her halükarda Neustader bu takımda ki birçok beyinsizden üstün bir futbolcudur ve transfer olduğu anda banko 11 oynayacak demektir.

Transfer
Bruma-Transfer-Podolski
Neustader-Selçuk
Muslera

OOS mevkisinde oynayacak oyuncu genç ve diri bir isim olur da geriye de yardım ederse gayet de sorunlarımızı çözeriz, illa Selçuk oynatacaksak, Selçuk beyde herkesin o öve öve bitiremediği yaratıcılığını sergilemiş olur. Ancak sadece kağıt üstünde, gerçekte Selçuk'un bittiğini hepimiz görüyoruz o yüzden beyni olan bir Avrupa'lı teknik direktör gelirse ki o da zor ama diyelim ki geldi; şöyle bir kadro yapar muhtemelen:

Transfer
Bruma-Transfer-Sinan
Sneijder-Nesutader
Muslera

Her halükarda Neustader bu takımda ki birçok beyinsizden üstün bir futbolcudur ve transfer olduğu anda banko 11 oynayacak demektir.

Bu adam ağir gibi duruyor Selçukla beraber iş yapmaz. Sen Sneijderle beraber oynatmişsin. Defans oynar gibi geliyor.

Geri
Üst Alt