Nevzat Dindar: "Galatasaray, Tetê ile her konuda anlaşmaya vardı"

Doğru rakamlar:

• 2.8 milyon euro maaş
• 3.5 milyon euro imza parası
• 4+1 yıllık sözleşme

İzlemedim ama videolarda, sağıyla rahat vurabileceği pozisyonlarda bile soluna almak için pozisyonları zora sokması biraz ürküttü
Sağ ayağını çalımda destek haricinde neredeyse hiç kullanmıyor
Ama solu da öldürücü görünüyor

Tekniği olan Garry Rodrigues diyebilir miyiz?

ucuza kapanacaksa okeyiz

hoca haftalardır raşidi istiyorum diyor biz tete alıyoruz anlamadım nasıl olacak

leicester city forumlarında bitmek tükenmek bilmeyen sayfalar dolusu küfürler edilmiş kendisine sonunda da kıçına tekmeyi vurmuşlar

#ne aldığımızı bilelim

Haluk Yürekli: "Adamı getirdiniz mi İstanbul'a? Getirdiniz. Transfer görüşmesi yaptınız mı? Yaptınız. Anlaştınız mı? Anlaşmadınız. Aynı Zaha transferindeki gibi oyuncuyu Galatasaray masanızdan aldı mı? Aldı! Ne oldu Florya'ya girip oyuncuyu alıyordunuz? Alamadınız!"

Galatasaray, Tete ile sözleşme şartlarında anlaşma sağladı.

Kulüp avukatları hukuki prosedürler için oyuncunun Shakhtar’la yapmış olduğu tek taraflı fesihi araştırıyor.

Oyuncunun fesihinde haklı olduğuna inanılırsa anlaşma sözleşme aşamasına geçirilecek.

(Ertan Süzgün)

Burhan Can Terzi: "Galatasaray, Tete'nin imza parasını 3 milyon Euro'ya düşürdü, maaş 2.5 milyon euro civarı, henüz resmi imza atılmadı.

8 milyon Euro imza parası diyenler palavra atıyor."

götson'un gene yılda 2 defa gattuso gibi oynayacağı bi orta sahaya talim etme yolunda emin adımlarla ilerliyoruz

Geri
Üst Alt