Nevzat Dindar: "Galatasaray, Tetê ile her konuda anlaşmaya vardı"

Zaniolo'nun maaşı 2.75m olacaktı bu sene. Gitti güzelim İtalyan aygırı. 😭

1.90 dripling yapabilen bir mutanttan 1.70lik pırpır kanada düşmek yakışmaz bu transfer dönemine. Umarım maliyeti rashica ile karşılaştırılıp yedek kanat olarak alınıyordur.

Gökhan Dinç: "Şu anda Galatasaray'ın hukukçuları, herkes bu transfer için çalışıyor. UEFA ile yazışıp, kulüple yazışıp, oyuncunun menajerinin de olumlu anlamda Galatasaray'ı yönlendirmesi var. Oyuncunun da ifadeleri dosyaya konulacak. UEFA'ya böyle bir dosya gidecek"

İyi transfer. Ama bu sezon transfer stratejimizi çözemedim, bir plansızlık mı var yoksa transfer dönemi bitince puzzle tamamlanacak mı göreceğiz.

İyi transfer. Ama bu sezon transfer stratejimizi çözemedim, bir plansızlık mı var yoksa transfer dönemi bitince puzzle tamamlanacak mı göreceğiz.
Yıllarca işimize yarayacak bostaki oyuncuları almadık. Bu sene fırsatı görünce alıp kenarı çekiyoruz. En doğrusu bu zaten.

Lig başlayınca yedekleriyle beraber kusursuz bir Galatasaray için bu gerekliydi.

Eğer Zanolio satılıp Tete alınıyorsa hele de 2.5 m maaşla süper olur.
Zanolio çok iyi oyuncu ancak o fizikle o sakatlıklardan sonra hızını koruması zor.
İtalyan Aygırımızı 30 m üstü bir rakama sattıysak, Tete'yi de bedava alıyorsak müthiş bir kar etmiş oluruz.

Ayrıca Avrupa'daki hafif düşmüş yıldızlar için de iyice cazip duruma geliriz.

Düşünsenize Icardi yeniden doğdu, Mata Mertens Oliviera Dubois Toreira Muslera gibi dünya çapında oyuncular bizde oynuyor. Zaha geldi.

Düşmüş Zanolio geldi kulübe, kendine geldi ve kulüp de hiç zorluk çıkarmadan ona tekrar Avrupa kapısını açtı.

Müthiş bir transfer imajı bu bizim için.

Tete nin Zaniolo ile alakalı olduğunu düşünmüyorum Zaniolo 10 numara oynayabilir ayrıca Rashica yerine Tete alıniyor düşünüyorum.

maaşı azaltıp imza parasını artırmamız daha mantıklı olacaktır

Geri
Üst Alt