Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Link plsLyon taraftarlari kafayi yemis durumda
Yıllarca işimize yarayacak bostaki oyuncuları almadık. Bu sene fırsatı görünce alıp kenarı çekiyoruz. En doğrusu bu zaten.İyi transfer. Ama bu sezon transfer stratejimizi çözemedim, bir plansızlık mı var yoksa transfer dönemi bitince puzzle tamamlanacak mı göreceğiz.
Newcastle gitti herhaldeZaniolo'nun maaşı 2.75m olacaktı bu sene. Gitti güzelim İtalyan aygırı.![]()
Çok gereksiz çok saçma bir transfer Galatasaraylı olarak söylüyorum. Halile ihtiyacın yoktu, Teteye ihtiyacın yok senin transfer stratejin kendi ihtiyaçlarını gidermek olmalı. Napacaksın bu adamı mesela? Kimi keseceksin?
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Rashica, Barış, Yunus... bunlarla mı şampiyonlar ligine çıkacaksın?Çok gereksiz çok saçma bir transfer Galatasaraylı olarak söylüyorum. Halile ihtiyacın yoktu, Teteye ihtiyacın yok senin transfer stratejin kendi ihtiyaçlarını gidermek olmalı. Napacaksın bu adamı mesela? Kimi keseceksin?
Tamam kankam en çok sana fav atacaklar bana laf soktun :d Ne adammışız be herkes üstümüzden prim kasma peşindetete hakkında hiçbir fikrim yok ama kesinlikle almalıyız derim bu posttan sonra
Tamam kankam en çok sana fav atacaklar bana laf soktun :d Ne adammışız be herkes üstümüzden prim kasma peşinde
Şampiyonlar ligine kalamazsak seyredin cümbüşü.