Newcastle United'dan, Garry Rodrigues'e 23 Milyon Euro!

evet hem piyasa yükseldi hemde Türkiyedeki döviz kurlarındaki yükseliş sebebiyle gelirlerimiz döviz olarak çok düştü. misal eskiden 50 milyon euro kazandığımız stadyumdan artık 25 milyon euro kazanıyoruz.

Evet maaşları euro ödüyoruz ama tl kazanıyoruz bu olayda es geçiliyor.

hata yapmışım arkadaşlar kusura bakmayın gelirin yazıyormuş

İşte Galatasaray'ın KAP'a yaptığı açıklama;
Profesyonel futbolcu Garry Mendes Rodrigues ve Kulübü PAOK FC ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun eski kulübüne net 3.500.000 EURO tutarında bonservis bedeli ödenecektir. Ayrıca, oyuncunun bir sonraki transferinden elde edilecek gelirin %20'si de PAOK FC kulübüne ödenecektir.
Futbolcunun kendisiyle de 2016-2017 futbol sezonundan başlamak üzere 4,5 futbol sezonu için aşağıdaki şartlarda anlaşılmıştır.
2016-2017 sezonu için net 675.000 EUR sabit transfer ücreti
2017-2018 sezonu için net 1.350.000 EURO sabit transfer ücreti
2018-2019 sezonu için net 1.350.000 EURO sabit transfer ücreti
2019-2020 sezonu için net 1.350.000 EURO sabit transfer ücreti
2020-2021 sezonu için net 1.350.000 EURO sabit transfer ücreti

Kar degil de gelirin diyor ama

Yani odedigimiz 3,5 milyon euro nun dusulecegi anlami cikmiyor

Ulan Dursun yaptığın tek bir iş adam akıllı olsaydı...Hain herif!

DdETMMaWsAANWo_.jpg

23 M euro güzel para satılmalı.Gelecek sezon aynı performansı vereceğinin garantisi yok.Gerçi paoka pay durumu falanda var ama ne olursa olsun fena para değil.

Yerini dolduramayız gibi

İyi fiyata gider onu da değişik mevkilere transfere harcarız.
Fatih hoca bu takımın yarısını yollar

Takimdan ayrilirsa iki adama cok uzulurum , muslera ve rodrigues .

Digerlerinin ikamesi bulunabilir . Ama bu ikisi ozel adamlar

Eskiden de melo boyleydi . Uzulerek gondermistik

Yayinciyla alakali . Bein group girdi de artti yoksa fark daha da ucuktu

Bu performansını UCL 'de göstermiş olsaydı her türlü +30 mil. € piyasası vardı. Ama şimdi STSL 'de bu performansı için çok uçuk teklifler geleceğini düşünmüyorum

Newcastle - Everton gibi takımlar Garry Rodrigues için 23-25 mil. € gibi bonservis bedelleri öneriyorsa bence çok düşünmeye gerek yok içinde bulunduğumuz ekonomik durum belli ...

23 milyon + %20 paok payını ödesinler ok.

23 milyon + %20 paok payını ödesinler ok.

Eline 23m gecsin istiyorsan 28.75'e satmalisin

Bence 25m'ye satsak yeterli, elimize temizinden 20m gecer

Ayrica satilmasin diyenler neyin kafasini yasiyor? Bir daha boyle bir oyuncu bulamayiz diyenler ne dusunuyor?

Tabii ki satilmali ve tabii ki rahatlikla daha iyisini bile buluruz. Artik akillanirlar ve bu tarz transferler yaparlar umarim.

Elimizde tutarsak degeri dusebilir, ayrica yaslanacak da.

eğer uefa sat al cezası keserse satılır.

ama sadece maaş sınırlama derse o zaman satılmasına gerek yok , şampiyonlar liginde kendini gösterirse her türlü fiyatını katlar ayrıca kazandırdığı her puan ve tur zaten kulube katkıdır.

rodrigues ayrılmak istemiyorum şampiyonlar liginde yarışmak istiyorum demiş bu arada.

Iyi para satilmali.Tabii Garry gidip Belhanda kalirsa sacmalik olur.Kesin dehlemek lazim onu.

Eline 23m gecsin istiyorsan 28.75'e satmalisin

Bence 25m'ye satsak yeterli, elimize temizinden 20m gecer

Ayrica satilmasin diyenler neyin kafasini yasiyor? Bir daha boyle bir oyuncu bulamayiz diyenler ne dusunuyor?

Tabii ki satilmali ve tabii ki rahatlikla daha iyisini bile buluruz. Artik akillanirlar ve bu tarz transferler yaparlar umarim.

Elimizde tutarsak degeri dusebilir, ayrica yaslanacak da.

Kendin demişsin umarım akıllanırlar evet ya akıllanmazlarsa ben şahsen güvenmiyorum hala.

Yerine gelicek oyuncuda iyi çıkmayabilir maddi olarakta, performans olarakta daha kötüsüde olabilir.

40 milyon euro üstüne satamayacağımız belli.

25 civarı bir teklife karşılık anında yollanmalı o yüzden, ben hala performansının sürekli olarak devam etmesini zor görüyorum.

Geri
Üst Alt