neymar'dan messi'ye; "kaybetmek canımı acıtıyor, henüz kendime gelemedim. dün kaybettiğimde gördüğüm en büyük ve en iyi insana sarıldım ve 'beni yendin' dedim. futbol için yaptıklarına, benim için yaptıklarına büyük saygı duyuyorum. şampiyonluğun tadını çıkar, tebrikler."

neymar’dan sevdiceğine kavuşur gibi karşılama: “messi ile yeniden beraber”

1628604335254.png

Neymar: "Futbol giderek daha sıkıcı hale geliyor! Gol sevinci için sarı kart görüyorum. Bu bir şaka olmalı? Bir dahaki sefere hakemleri uyaracağım."

1663232722125.png

Neymar:

💬 "Yenilgi hala çok acıtıyor, çok yakındık, çok. Ne yazık ki ya da neyse ki hala kaybetmeyi öğrenemedim. Yenilgiler beni daha güçlü yapıyor ama beni çok incitiyorlar. İyileşme biraz zaman alsa da yolumuza devam etmeliyiz. Her şey için teşekkürler Katar."

1670787423644.png

üzüldüm kendisi adına çok iyi topçu olsa da potansiyeli kadar büyük kariyeri olamadı. brezilya çok iyi takımdı livakovic'i geçse muhtemelen bugün finali onlar oynardı.

PSG patronu, gazetecilere yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Dünya Şampiyonası'nda ayak bilekleri biraz incinmişti ve tedavi gördü.

"Geri döndüğünden beri hala acı çekiyor. Çok efor sarf ediyor. Henüz en iyi formunu geri kazanamadı."

Geri
Üst Alt