Haber N'Golo Kanté, Fenerbahçe'de

Puan farki da bire dustu umarim Kante diye zorlamazlar...Son halini bilmiyorum da mental olarak guclu bir herif burada kendini bulursa World Cup askina ligi kirar

Yahu adam oraya transfer olurken ben parama bakarım ülkemdeki çocuklara yardım ediyorum aileme para ihtiyaci için gidiyorum dedi. Ona en az okadar para vermedikten sonra gelirmi? Bazen komik oluyorsunuz

N'Golo Kanté ve Fenerbahçe, görüşmeler bu hafta da devam ediyor; geçen hafta 24/48 saatlik bir mesele olmayacağı zaten belliydi.

Al İttihad ile görüşmelerde önemli bir anlaşmaya varılması zaman alıyor, transfer ücreti hala görüşülüyor ve Fenerbahçe bu konu üzerinde çalışıyor. Kanté bu transfere zaten onay vermişti.

İttihad ikinci kez reddetmiş teklifi.

Ersin Düzen Now Spor’da söyledi.

düşünürüz iskonto yaparsa
kimseyi bulamadık

O kadar kendinden emin şekilde haber sızdırırsan bir şekilde taraftar baskısı ile bitirmek zorunda kalırsın. Bu olay bizde de oluyor. Futbol aklı olmadığı için kazananlar hep futbolcu ve menajer çeteleri oluyor. Aradaki komisyoncular ekstra.

DegisTokus yapalim demisler..

DegisTokus yapalim demisler..

Fb, Kante'ye 2.5 yıllık brüt 50+ veriyormuş diye haberler gördüm Fb kaynaklarında. Yıllık net 14-15 milyona denk geliyor. Bir de üstüne Nesyri'yi bedavaya mı veriyorlarmış? 35 yaşında oyuncuya varsın versinler. Bir de bunlar yine teknik 8 yerine mücadeleci 6 alıyorlar.

Fb, Kante'ye 2.5 yıllık brüt 50+ veriyormuş diye haberler gördüm Fb kaynaklarında. Yıllık net 14-15 milyona denk geliyor. Bir de üstüne Nesyri'yi bedavaya mı veriyorlarmış? 35 yaşında oyuncuya varsın versinler. Bir de bunlar yine teknik 8 yerine mücadeleci 6 alıyorlar.
Bedava vermezler bence ama Benzema'nin durumuna bagli. Oradan da para koparir bunlar eger En Nesyri'i verirlerse.

Normal 1 süreç işlemeyeceğini hepimiz biliyoruz 🤨

Bedava vermezler bence ama Benzema'nin durumuna bagli. Oradan da para koparir bunlar eger En Nesyri'i verirlerse.
Tepkilerden dolayı bedava verirlerse şaşırır mısın? Kocaeli maçını herhalde garantiye almışlar gibi santrafor kalmadı o maçta oynatacakları.

Bunlari hala ali yönetiyor galiba yoksa ortasaha hic lazim değilken gidip ortasaha peşinde koşmak buyuk mallık ustelik 35 yasinda adam

Geri
Üst Alt