Süleyman Yıldız
Ulubatlı Souness
- 26 Aralık 2010
- 35.843
- 4.399
- 1.788
Komedi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arap liginde gelecek adam genelde fizik olarak hazır olmayacak şekilde geliyor. O yüzden hemen katkı vermesi zor oluyor. Talisca'da da böyleydi. İlk geldiği devre hiç katkı sağlayamadı neredeyse.Prime’ı çoktan geçmiş adamı, sadece isim almak için çok saçma. Arap liginden başka yerde oynayamaz.
39 civarı yazdım.Kante yaşlı bir topçu 35 civarı ama saklanıyor.
Hayirsiz olsunN’Golo Kanté to Fenerbahçe is a done deal. Full agreement reached with Al-Ittihad.
Permanent transfer worth around €4M, with a contract until 2028. Medical to follow.
(Source: @Plettigoal)
İş buraya gidiyorRonaldo al Hilal in Benzemayi almasına karsi çıktı. Son dk. Bu transfere izin verirseniz Arabistan'da maça çıkmam şartı koştu. Bu transfer gerçekleşmezse benzema ittihadda kalacak nesyri iptal olacak
Gümüş fiyatları çakıldı diye forumumuzun herosunu üzen kim varsa eğer silver surferın başını tutsun39 civarı yazdım.
Niye editleniyor abi? Küfür mü bu? Fenerliler görür de üzülür diye mi? Neden benim fikirlerime mudahale ediliyor.
Ekli dosyayı görüntüle 314139
Kerem?ilk defa sevdiğim bi topçu oçlara gidiyor