- 21 Ocak 2010
- 72.520
- 51.014
- 5.003
Benzemez kimse bana demişRonaldo olayı ne? Ne alaka benzamayı istememesi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benzemez kimse bana demişRonaldo olayı ne? Ne alaka benzamayı istememesi
Biz Yusuftan çıkamıyoruz daha helal olsunKanteyi de alırlarsa (aldıılar diyelim) 16 yabancı oluyor. Nesyri bu maaşla araplara gitmezse hiç bi avrupa kulübüne gitmez.
Bildiğim kadarıyla Duran da henüz gitmedi. Bi Fred kalıyor gidebilecek.
Kante de özel bir oyuncu değil mi Ertuğ abiGeçen bir eleman bunların futbol odasında yıllık maliyetinin 25 m Euro brüt olduğunu söylemişti (vergiler dahil ama bundan da fazladır muhtemelen), diğerleri de şaşırmıştı hatta. Kendi aralarında tabii 9-10 milyon diye konuşmaya devam ederler artık. Çok abartı paralar abi bunlar. Biz Osimhen'e verdik de adam çok çok özel bir adam diye verdik ve yıllık 50 milyonların konuşulduğu ortamda verdik. O yüzden bizimkilere bu yüzden bir şey söyleyemem, Kante gibi devasa paralar veriyorsan Osimhen gibi bir adam alıyor olman lazım.
Yalnız bitik durumda falan olduğunu düşünmüyorum. Saha içinde, saha dışında çok pozitif bir adam. İşler yolunda giderken bir sürü hikayeler uydurup mutluluk senaryoları yazacaklar. İşler yolunda gitmezse o zaman bu paralara neden santrafor almadık diye soracaklar (almazlarsa tabii). Bunların hepsini hesap etmen lazım, tek taraflı bakamıyorsun.
Artık kendileri kupada kazanamayınca kante nin kupaları gösterirler. Bakın bizim dünya kupamız bile var derler...Kante de özel bir oyuncu değil mi Ertuğ abi
Adamın hazinesinde olmayan kupa yok.
Dünya Kupası,UEFA Uluslar Ligi,Şampiyonlar Ligi,UEFA Avrupa Ligi,UEFA Süper Kupası,Premier Lig Şampiyonluğu,FA Cup
Saçma bir önerme sayılmazArtık kendileri kupada kazanamayınca kante nin kupaları gösterirler. Bakın bizim dünya kupamız bile var derler...![]()
Bunlar komisyon takımları ya. ittihad in şampiyonluk hedefi yok , ittihadi bjk gibi düşün. En iyi topcusunu aynı komisyonda diye FB ye veriyor misal beleşe. Sen kabul eder miydin 3 puan fark var liglerinde. Ronaldo da haklı olarak al Hilal i kayiriyorsunuz bize böyle şeyler yapmadınız Al Hilalle puan farkını kapatıyoruz bilerek yapıyorsunuz bende maçlara çıkmam bu iş olursa demişRonaldo olayı ne? Ne alaka benzamayı istememesi
Özel derken sadece oyuncunun özel olmasını değil geldiği yaş, talip olan kulüpler ve kariyer hedefi olarak da özel olmasını kastettim. Osimhen ya da Kante gibi bir adamı 26-27'sinde getirebiliyorsan verebilirsin o paraları.Kante de özel bir oyuncu değil mi Ertuğ abi
Adamın hazinesinde olmayan kupa yok.
Dünya Kupası,UEFA Uluslar Ligi,Şampiyonlar Ligi,UEFA Avrupa Ligi,UEFA Süper Kupası,Premier Lig Şampiyonluğu,FA Cup