Haber N'Golo Kanté, Fenerbahçe'de

Kante fark yaratır 38 yaşına kadar da rahat oynar
Derbilerde üstünlük orta sahadan geçer

Kante yi de alırlarsa 3 tane 6 numaraları olmayacak mı bunların İsmail guendozi kante... ancak geriye yaslanıp kontra mı yapacaklar? Anlamadım ben...

Geçen bir eleman bunların futbol odasında yıllık maliyetinin 25 m Euro brüt olduğunu söylemişti (vergiler dahil ama bundan da fazladır muhtemelen), diğerleri de şaşırmıştı hatta. Kendi aralarında tabii 9-10 milyon diye konuşmaya devam ederler artık. Çok abartı paralar abi bunlar. Biz Osimhen'e verdik de adam çok çok özel bir adam diye verdik ve yıllık 50 milyonların konuşulduğu ortamda verdik. O yüzden bizimkilere bu yüzden bir şey söyleyemem, Kante gibi devasa paralar veriyorsan Osimhen gibi bir adam alıyor olman lazım.

Yalnız bitik durumda falan olduğunu düşünmüyorum. Saha içinde, saha dışında çok pozitif bir adam. İşler yolunda giderken bir sürü hikayeler uydurup mutluluk senaryoları yazacaklar. İşler yolunda gitmezse o zaman bu paralara neden santrafor almadık diye soracaklar (almazlarsa tabii). Bunların hepsini hesap etmen lazım, tek taraflı bakamıyorsun.

Kalabalık oldukları yere dünyanın parasını verip aldılar. Hiçbir mantığı yok.

Gordugum en salakca transfer olabilir.

Geçen bir eleman bunların futbol odasında yıllık maliyetinin 25 m Euro brüt olduğunu söylemişti (vergiler dahil ama bundan da fazladır muhtemelen), diğerleri de şaşırmıştı hatta. Kendi aralarında tabii 9-10 milyon diye konuşmaya devam ederler artık. Çok abartı paralar abi bunlar. Biz Osimhen'e verdik de adam çok çok özel bir adam diye verdik ve yıllık 50 milyonların konuşulduğu ortamda verdik. O yüzden bizimkilere bu yüzden bir şey söyleyemem, Kante gibi devasa paralar veriyorsan Osimhen gibi bir adam alıyor olman lazım.

Yalnız bitik durumda falan olduğunu düşünmüyorum. Saha içinde, saha dışında çok pozitif bir adam. İşler yolunda giderken bir sürü hikayeler uydurup mutluluk senaryoları yazacaklar. İşler yolunda gitmezse o zaman bu paralara neden santrafor almadık diye soracaklar (almazlarsa tabii). Bunların hepsini hesap etmen lazım, tek taraflı bakamıyorsun.
Kante de özel bir oyuncu değil mi Ertuğ abi

Adamın hazinesinde olmayan kupa yok.

Dünya Kupası,UEFA Uluslar Ligi,Şampiyonlar Ligi,UEFA Avrupa Ligi,UEFA Süper Kupası,Premier Lig Şampiyonluğu,FA Cup

Dünya Kupası,UEFA Uluslar Ligi,Şampiyonlar Ligi,UEFA Avrupa Ligi,UEFA Süper Kupası,Premier Lig Şampiyonluğu,FA Cup
Artık kendileri kupada kazanamayınca kante nin kupaları gösterirler. Bakın bizim dünya kupamız bile var derler... 😀

Kante ozel oyuncu. Lakin karakter olarak Fener'e hic uymayan biri; pozitif, mutevazi, ahlakli. Ahmaklik surada ki Kante'yle beraber ellerinde 4 tane 6 numara oldu. Hele ki bu maliyetlere. Biz aliriz diye paranoya mi yaptilar acaba 😁

Ne geri zekalilar yav. Lookman olsa en dogru is olacakti. Olmayinca, cok sukur sicip sivadilar.

Umarım Kante işi de patlar. Kante öyle ya da böyle iyi topçu, parası hiçbir taraftarı ilgilendirmiyor, herkes sahaya bakıyor. oynamadığı zaman para konuşulur.

Ronaldo olayı ne? Ne alaka benzamayı istememesi
Bunlar komisyon takımları ya. ittihad in şampiyonluk hedefi yok , ittihadi bjk gibi düşün. En iyi topcusunu aynı komisyonda diye FB ye veriyor misal beleşe. Sen kabul eder miydin 3 puan fark var liglerinde. Ronaldo da haklı olarak al Hilal i kayiriyorsunuz bize böyle şeyler yapmadınız Al Hilalle puan farkını kapatıyoruz bilerek yapıyorsunuz bende maçlara çıkmam bu iş olursa demiş

Oyuncuları degerlendirirken oynadığı ligi ve yaş faktörünü degerlendirin once,herkes 42 yaşındaki Ronaldo gibi fiziğine bakmiyor

Özel derken sadece oyuncunun özel olmasını değil geldiği yaş, talip olan kulüpler ve kariyer hedefi olarak da özel olmasını kastettim. Osimhen ya da Kante gibi bir adamı 26-27'sinde getirebiliyorsan verebilirsin o paraları.

Ronaldo isyan cikar ve efsane ol

34 35 yas , tahminen yuksek maas. Ne yaparlarsa yapsinlar.

Bu kadar konusmaya degecek durumlar degil acikcasi.

Lookman bile o sartlarda 28 yas olarak epey limitte bir transfer bana gore. Genede olmamasi isabet oldu.

Fener ne yaparsa yapsin, bizim yonetim ve teknik ekip planlamada daha iyi olsa su an ne beraberlik ne maglubiyet almistik 20de 20 60 puandik muhtemelen.

Geri
Üst Alt