Haber N'Golo Kanté, Fenerbahçe'de

Kante ilk macinda topu uzaklastirmaya calisirken

FB_IMG_1769111387757.webp

Net katkı alırlar da acayip paralar dönüyor

2.5 sezon için 40 milyon maaşlar konuşuluyor belki daha fazla

Tek başına bizim orta sahaların toplamından fazla maaş var

Kalecileri desen bizim defans hattı kadar maaş

Delilik resmen kimse bu paraları da sorgulamıyor

Kante transferi, Gündüzi'de alındığı için İsmail'i kulübeye hapsedecektir. İsmail FB dokunulmazlığı ile zaten işinin hakkını fazlasıyla vermekteyken bence yanlış bir mevkiye transfer yapmış oldular.

Evet iyi bir oyuncu ama zaten iyi olan bölgelerine geleceği için oyunlarına üst düzey bir etkisi olmayacaktır diye düşünüyorum.

Forvet bölgeleri de boş kalmış oldu, yani transfer politikaları hatalı.

Kante de özel bir oyuncu değil mi Ertuğ abi

Adamın hazinesinde olmayan kupa yok.

Dünya Kupası,UEFA Uluslar Ligi,Şampiyonlar Ligi,UEFA Avrupa Ligi,UEFA Süper Kupası,Premier Lig Şampiyonluğu,FA Cup
Çok özel ve elit bir oyuncu tabiki de. Ancak fiziksel durum ve yaş kriterleri, eforuyla ön plana çıkan bu profildeki oyuncular için çok önemli bir kıstas.

Biz İlkay'da bu dezavantajı yaşadık mesela. Ki İlkay eforundan ziyade, klası ve oyun zekası ile ön planda olan bir profil. Mevzu kupaysa da, aynı kupalar hatta belki de daha fazlası İlkay'ın kariyerinde de var.

Ronaldo maçlara çıkamam deyince benzemanin maas talebine ok demis diyorlar kulubu

Ne korkmuşsunuz kanteden yaw
Lookmandan korkuyodum yalan yok ama 35 yaşındaki kantenin neyinden korkuyosunuz

İsmail ve kerem o maaşları görünce kawga çıkartırlar

Çok özel ve elit bir oyuncu tabiki de. Ancak fiziksel durum ve yaş kriterleri, eforuyla ön plana çıkan bu profildeki oyuncular için çok önemli bir kıstas.

Biz İlkay'da bu dezavantajı yaşadık mesela. Ki İlkay eforundan ziyade, klası ve oyun zekası ile ön planda olan bir profil. Mevzu kupaysa da, aynı kupalar hatta belki de daha fazlası İlkay'ın kariyerinde de var.
Katılmıyorum Veli abi

İşin maddi boyutu saçmalık ötesi ama bir şekilde o çark dönüyor yapacak bir şey yok. Benim takıldığım nokta 35 yaşındaki Kante'nin tam olarak hangi sorunu çözeceği. Zaten yeterince oyuncuları var o mevkide, taraftar gazı alma işi gibi geliyor ve taraftar da buna dünden hazır.

Geri
Üst Alt