- 3 Temmuz 2012
- 137.885
- 86.797
- 5.198
D:a
hanhdhjknfdhafdjphann
hanhdhjknfdhafdjphann
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adamsin konsesaoSON DAKİKA | Al-Ittihad teknik direktörü Conceição, Kante'nin Fenerbahçe'ye transferinin durdurulmasını talep etti. (@m_bukairy)
Valla bence de keşke gelseydi abi35 yaşında ciddi bir katkı vereceğini pek düşünmüyordum. Bir de üstüne 2.5 yılda 60 milyon gibi bir maliyet olacaktı ellerinde bilemedim.
35 yaşında bir de oynayacağı yerde keseceği adamlar ya İsmail yada Edson Alvares. Çok büyük tecrübe ve karakter ama ellerini de o kadar kısıtlayacak bir işte 2.5 sene boyunca. Bilemedim vallahi. Her türlü eğlence çıkacak tabi o ayrı. En Nesyri'de kalmış olacak böylece.Valla bence de keşke gelseydi abi
Fred hala iş yapiyor
ilk bende wardi onur knownname@Hakan Motz Avatarımı çalmışsın.
Dolandırmaya çalıştım ama, sert kayaya çarptık.ilk bende wardi onur knownname
Nesry de iyi adam ya35 yaşında bir de oynayacağı yerde keseceği adamlar ya İsmail yada Edson Alvares. Çok büyük tecrübe ve karakter ama ellerini de o kadar kısıtlayacak bir işte 2.5 sene boyunca. Bilemedim vallahi. Her türlü eğlence çıkacak tabi o ayrı. En Nesyri'de kalmış olacak böylece.