Haber N'Golo Kanté, Fenerbahçe'de

Kante , Ronaldo vs. genelde Arap yarımadasına gidip tekrar Avrupa'ya dönen hiçbir futbolcudan verim alınmamıyor ki muhtemelen bu da böyle olacak. Burada önemli olan transferin nasıl bitirildiği.

İyi veya kötüdür izleyince göreceğiz . Bu ligde Zaha başta olmak üzere bir çok futbolcu tutunamadı ve iş yapmadı.

Sadece bu transferden bağımsız bizim beceriksiz sürüsü bir feyz alır mı diye düşünüyorum ama Dursun gibi birinin başkan olduğunu düşündükçe içim kararıyor açıkçası. Bu sene yapılan / yapılmayan bir çok şey var ve ben birilerine şampiyonluk için alan açıldığını düşünüyorum. Minimum 30-35 milyonu temsil eden bir camianın başkanı ve yönetimi bu kadar vasıfsız, beceriksiz ve bir çok sayamadığım şey olamaz.

katılmıyorum. gelip, yürüyerek oynayan Talisca kaç maçı çevirdi, Kante' de iş yapacaktır

Talisca bu sezon toparlamaya başladı, geldiği sezon pek bir şey yapamadı.

Doğru ancak bir adam kaliteliyse, kalite yok olmaz, o yüzden öyle veya böyle Kante transferini kötülemek bana mantıklı gelmiyor. O dönem Talisca için de aynı fikirdeydim. Her ikisi de bizde olsa şu an niye bizdeler demezdim. Kaan Ayhan' ı ön libero görmektense 35 yaşında Kante' yi görmeyi tercih ederim

Doğru ancak bir adam kaliteliyse, kalite yok olmaz, o yüzden öyle veya böyle Kante transferini kötülemek bana mantıklı gelmiyor. O dönem Talisca için de aynı fikirdeydim. Her ikisi de bizde olsa şu an niye bizdeler demezdim. Kaan Ayhan' ı ön libero görmektense 35 yaşında Kante' yi görmeyi tercih ederim
geldikleri lig antremanlardan olabilir futbolcuları çok geri götürüyor, yaşı da var o yüzden talisca gibi toparlayabilir mi bilemiyorum. bu kadar risk için o maliyetlere girmeye değer mi bilemedim.

Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini Şu kırık abideyi yükseltecek taştasın Hagi’nin UEFA’yı aldığı yaştasın!

Oyuncuya zaten kötü diyemeyiz ama Arap yarımadasından dönen tüm topçular gerek maddi anlamda rahatlamanın, gerekse antrenman temposundan dolayı geriye gidiyor. Kaan Ayhan'ı, Ahmed Kutucu gibileri bırak Kanteyi vs. yaptığı mesleğe saygısı olmayan hiçbir futbolcuyu görmek istemem bir takımda..

Mesut Özil olur. Guendouzi'ye 30 verdiler mecbur oynayacak. Kante'de oynayacak haliyle en iyi orta sahaları İsmail kulübede olacak. Kalmış 15-16 maç hangisinde rotasyon yapacaksın. İyi oldu aldıkları en azından devlet ile aralarındaki mutabakat gün yüzüne iyice çıkmış oldu.

Kotuleme degil durum tabiki kante kaliteli oyuncu ama bunlarda 4 tane 6 numara varken yine 6 aldılar hemde maliyetli ve yaşlı bunlara teknik genc 8 numara lazimdi ilk başta istedikleri hollandali gibi yani neden ısrar ettiler bunda cok garip ,ayni bölgeyi şişirmiş oldular sadece

Maliyet konusunda herkes şaşkın tabii, Merkez Bankası'nı mı soydu bunlar diye düşünüyor da adamlar için maliyet fark etmiyor. 5 de ödeseler birileri ödüyor, 50 de ödeseler birileri üstünü tamamlıyor. Gerçekten Arap kulübü seviyesine geldi adamlar. Hala bunlar batar falan diyenler var, komik. Batmayı geçtim her gün yeni bir zengin peydah oluyor koduğumun kulübünde. Hakan Safi falan daha 2 yıl önceye kadar adını duymamıştım. Allah'ın Pkk sempatizanı bile ürün satma derdi olmadan yılda 10-15 milyon Euro para harcıyor olm bu nasıl bir kaynak zenginliğidir?

O yüzden saha içinde ne vereceği daha önemli aslında. Adam 2024 Avrupa Şampiyonası'nda hala taş gibiydi. Sonradan düşmüş belli ki fazla kadroya almamaya başladılar ya da diğer oyuncuların önünü kesmek istememiş de olabilirler. Minyon bir tip olduğu için ne Mesut Özil gibi olur ne de yan gelip yatar. Öyle bir karakteri yok adamın. Sadece defansif bir adam da değil, hücuma da katkı vermeye çalışan bir adam Kante. Öyle ya da böyle kurtarıcı olmaz ama sonuna kadar mücadele edecek bir adam aldılar. İnsani maliyetlere olsa bizde olmasını çok isterdim.

Kanteyi yaşına rağmen çamur atmak mantıklı gelmiyor ama Türkiye ligi için çok saçma bir transfer, zaten çoğu takım sana kapanarak oynuyor elinde 3 tane maliyetli 6 numara var. 35 yaşında yıldız bir kanat veya forvet getirsen anlarım ama Kante türkiye liginde büyük bir fark yaratmayacaktır.

Daha once ifade ettiğim gibi bu cok acik yali transferi ,mevcut yonetim bu paraları ödeyemez bence ,yali birsekilde alin ben odeyecem dedi bence ki hocalarının ortasaha istediğini sanmiyorum

e harfini şapkalı yazmaya gerek var mıydı başlıkta

Fiyat performans olarak neysri mi kante mi sorulması gereken soru. Bence kan kaybettiler. Yerine santrafor kimi alacaklar merak konusu

Para bunlar için sınırlı bir meta olsa, Kante'yi aldıkları için başka bir topçudan vazgeçmek zorunda kalsalar faydalı olup olmayacağı konuşulabilir. Ama sınırsız para kaynakları olduğu için en kötü yedekten Kante veya Guendouzi veya Edson sokarlar. Yani faydasız olmaz. Kulübede oturan topçunun 15 milyon alması bunlara zarar vermiyor ki, Talisca oturdu, Duran oturdu. Hiç bir zararı olmaz.

Ama Saffet Sancaklı'dan açıklama bekliyorum. Osimhen' i sorguluyordu devlet gereğini yapar filan. Buna ne diyecek bakalım?

Kante sağlıklı olduğu sürece kalan maçların hepsinde 11 başlar,ismail yedekte oturur

ha puan falan kaybederler,o zaman kante kulübeye,ismail 11 falan olur

Geri
Üst Alt