Haber N'Golo Kanté, Fenerbahçe'de

35 yaşında son 3 yılı arabistanda geçirmiş bir kanteden bahsediyoruz. İnsanların kafasındaki kante 5 yıl önceki kante. Lookmann, asensio gibi avrupada iş yaparken ve yaşı uygunken gelecek isimler yerine kante gibi son baharları yaşayan isimleri getirmeleri her yönden iyidir. Hem de ismail gibi türkiye'nin en iyi orta sahalarından birini ıstakaya çıkıyorlar. Bu arda arabistana uğrayıp geldiğinde iş yapan oyuncu görmedim. trabzonda ortalığı yakan nwaekeme bile 1 sezon arabistan yapıp trabzona geri döndüğünde futbolu unutmuş haldeydi. Son olarak 35 yaş ciddiye alınacak bir yaş. ilkay gibi mertens gibi müthiş topçular bile bu yaşlarında fiziksel olarak yaşadığı sorunları gördük.

35 yaşında son 3 yılı arabistanda geçirmiş bir kanteden bahsediyoruz. İnsanların kafasındaki kante 5 yıl önceki kante. Lookmann, asensio gibi avrupada iş yaparken ve yaşı uygunken gelecek isimler yerine kante gibi son baharları yaşayan isimleri getirmeleri her yönden iyidir. Hem de ismail gibi türkiye'nin en iyi orta sahalarından birini ıstakaya çıkıyorlar. Bu arda arabistana uğrayıp geldiğinde iş yapan oyuncu görmedim. trabzonda ortalığı yakan nwaekeme bile 1 sezon arabistan yapıp trabzona geri döndüğünde futbolu unutmuş haldeydi.
Üstte koydugum istatistikten belli zaten az çok.Düz kalmış diyo izleyenler arabistan performansi

Amrabat geldi İsmail oynar dedim
İsmail oynadi
Alvarez geldi yine dedim İsmail oynar oynadi
Genduzi geldi fredi kesti yine İsmail oynadi
Kante geldi İsmail üç hafta kulübede kalir
Sonra yine döner oynar

İnanılmaz paralar, 35 yaşında oyuncu. Senelik ücret ve geçen sene 30 milyon üstü teklif aldıkları nesriyi verdiler.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şimdi net maliyet nedir nesriden 15 milyon Euro aldılar deniyor kante bonservis vermedilerse nasıl oluyor bu iş

Maç başına yürüme/koşma (25/26)

Kante: ____11,5-12,3km
Torreira: __10,8-11,4km
Sara: ______11,0-11,8km
Lemina: ___10,2-10,7km

Şimdi net maliyet nedir nesriden 15 milyon Euro aldılar deniyor kante bonservis vermedilerse nasıl oluyor bu iş
Sürekli yalan söyleyen yağız denen muhabirleri olduğu için maliyet nedir , o bile bilinmiyor. Kanteye de vermişlerdir bonservis. Yalancı yağız transfer iptal olunca Arabistan maaşından yüksek alacaktı demişti. 2.5 sene 60 milyon euro maaşı olacak kante.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ay yeter 35lik acuze için bu kadar çene

Sacmasapan iş.Kendi bacaklarına sıktılar

Oha sözleşme şartlarına bak

14 m euro imza parası vermişler.

Fenerbahçe: "Profesyonel futbolcu N'Golo Kante'nin transferi konusunda kulübü Al-Ittihad Club ve kendisi ile anlaşmaya varılmıştır. Futbolcuya 14.400.000 Avro tutarında imza parası ödenecek olup, ayrıca 2025-2026 sezonu için 5.500.000 Avro, 2026-2027 ve 2027-2028 futbol sezonları için ise sezon başına 11.000.000 Avro ücret ödenecektir. "

Oha sözleşme şartlarına bak

14 m euro imza parası vermişler.

Fenerbahçe: "Profesyonel futbolcu N'Golo Kante'nin transferi konusunda kulübü Al-Ittihad Club ve kendisi ile anlaşmaya varılmıştır. Futbolcuya 14.400.000 Avro tutarında imza parası ödenecek olup, ayrıca 2025-2026 sezonu için 5.500.000 Avro, 2026-2027 ve 2027-2028 futbol sezonları için ise sezon başına 11.000.000 Avro ücret ödenecektir. "
İmaj ve bonusları açıklamamışlar toplam 2.5 yılda 60 milyon civarı ödeyeceklerdi. Bir de takımına ödenecek bonservisi de açıklamamışlar. Nesyri'den aldıkları bonservisi açıklarlar ama.

Bu paralari bana verseler bende grev yapardim onun gibi, herife Arabistan piyangosundan sonra bir de Turkiye piyangosu vurdu.

Geri
Üst Alt