Haber N'Golo Kanté, Fenerbahçe'de

Bunlar bu adami hic izlememis mi? Adamin ismi disinda ne özelligi kalmis? Hani yasli olupda hala fark yaratacak bir oyuncu olsa sampiyonlukta katkisi olsa belki bu riske girirsin ama bu sekilde bittik bir oyuncuya dünya kadar para verip ne beklediler acaba? Sonucta belki son transferini yapmistir.

kante hep buydu oldum olasi begenmem ndiaye bundan iyi aslinda daha cok meziyetli, sasirtmadi beni. simdi diceksiniz ama fransa milli takiminda oynadi, ona bakarsan nzonzide oynamisti.

bu arada toparlayacak gibi de değil pek zaten toparlamaya çalışsa da müzmin sakata döner yine he 1 maç oynayıp 10 maç oynamayacaksa o zaman toparlama ihtimali olabilir ancak bu adam müzmin sakat olduğu için chelsea beleşe sepetledi zaten.Kasık ve uyluk patlak direkt bu adamın en büyük olayı da enerjisiydi ancak patlamasın diye kasamıyor kendini zaten fazla çok isterimki toparlayıp tempo yapmaya başlasın 35 maç oynayamasın sezonda

Bu performans çizgisinde devam sevimli topçu

Siyahiler bana kavgacı ve savaşcı tipler geldiği için genelde uzak durmaya çalışırım.
Ama dün kasımpaşa maçını izlerken hanıma kanteyi işaret ederek ben bunu dövebilirim dedim.
Hatta iddiaa ediyorum p olarak kafa kafaya mücadele edebilirim.

Siyasetin karışıp da içine etmediği yer var mı acaba.

Steven şimdi de teşekkür etsin. Büyük bir kazık girmeyecekti halbuki.

1771945541909.webp

Maç ritmini bulunca fayda vermeye başlayacaktır ama ömrü uzun olmayacaktır muhtemelen.

Geri
Üst Alt