Haber N'Golo Kanté, Fenerbahçe'de

Maç ritmini bulunca fayda vermeye başlayacaktır ama ömrü uzun olmayacaktır muhtemelen.

Yav toparlansa neolacak ihtiyaçları olmayan bir adamdı üstüne bide tek santroforlarını da yolladılar bunun için şaka gibi

Adam futbolu bırakmak için gitmişti Araplara ona rağmen gidip bayıla bayıla verdiler o paraları helal olsun bu vizyon her zaman rakibimiz olmalı 😂
Isin daha da komigi ellerinde Gunduz ve Ismail varken aldilar. Sadece isimli birini alabilmis olmak icin aldilar.
Keske alamadiklari hakkinda da detayli bilgimiz olsa, kimlere neler teklif ediyorlar ama olmuyor.

Dünya kupası için kasar diye düşünmüştüm.

Ama kasacak hali yok gibi. Kasar mı yoksa kaşar mı olur göreceğiz.

fbli bir tane it var sürekli ilgilenmiyorum diyorum ama twitterda sürekli çıkıyor karşıma adını da unuttum ama herif kimi alsalar övüyor anasını satayım random adam alıyorlar övüyor kante geliyor övüyor sidiki falan her geleni övüyor böyle bir şey olur mu arkadaş.İşte bunun gibi mallar olduğu sürece bunların çoğu transferi de tutmaz böyle , herkes iyi olamaz kardeşim o zaman her kupayı alman lazım yav nasıl bir seviye mallık bu hiç geçen seneleri de düşünmüyor musun yav her transferimiz tutuyor mu bizim diye

IMG_7716.webp

Söner , Fener gibi söndü

🥶

Adamlar ismini formaya yazdiracak adam akilli birini bulamadilar, gittiler dedem yasindaki adama milyonlari gömüp getirdiler mecbur. Yoksa kim niye gelsin. Hangi projeden bahsedip ikna edecek, 12 yillik hasretimizi gidermek istiyoruz mu diyecek.

c.reisini aratıp yaptıkları transferin çapsızlığına gel

Geri
Üst Alt