Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 16.653
- 23.036
- 2.393
Fena söğüşlemiş bunları
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sadece Kante formalarındandır ama keşke tüm formalardan olsa.Sadece Kante yazılı formalardan mı yoksa satılan her formadan mı? Her türlü rezalet bu arada da merak ettim.
Kendi ismi yazılı olanlardandir diğerini yapmamışlardir o kadar mal değillerdir bence.Sadece Kante yazılı formalardan mı yoksa satılan her formadan mı? Her türlü rezalet bu arada da merak ettim.
Bence "o kadar" mal olma ihtimalleri, olmama ihtimalinden daha fazla. Galatasaray kompleksi bunlarda şirazeyi kaydırmış.Kendi ismi yazılı olanlardandir diğerini yapmamışlardir o kadar mal değillerdir bence.
O nasıl hesaplanıyor acaba? Sonuçta formalar boş alınıp sonra isim basılıyor. Her neyse her türlü rezalet bir anlaşma.Kendi ismi yazılı olanlardandir diğerini yapmamışlardir o kadar mal değillerdir bence.
Kendi ismi yazılı olanlardandir diğerini yapmamışlardir o kadar mal değillerdir bence.
Söylemiştik. Bu adam paracı. Bahanesi de bu olay. Güzel söğüşlemiş aslanım benimYahu adam oraya transfer olurken ben parama bakarım ülkemdeki çocuklara yardım ediyorum aileme para ihtiyaci için gidiyorum dedi. Ona en az okadar para vermedikten sonra gelirmi? Bazen komik oluyorsunuz