GSC Portal Niasse İstanbul'a Geldi

Melih Akan

Berlin Panteri
niasse.jpg

Bir dönem Türk Vatandaşı yapılıp A Milli Takım’da oynatılması da gündeme gelen Niasse İstanbul'a geldi...

Detaylar GSC Portal'da...

Pandev devre arasi sutlanir mi acaba.

Niasse çok mantıklı bir hamle olur. Sezon sonuna kadar kiralayalım. Zaten bu durumda daha iyisini almak için para bulacağımızı zannetmiyorum.

Emenike tarzı adam. Kiralarsak çok üst düzey performans sağlar şu durumda.

Emenike tarzı adam. Kiralarsak çok üst düzey performans sağlar şu durumda.

Sow desen anlarımda, bence Emenike ile tarzları farklı. Emenike Burak tarzı gücü ve sürati ile birseyler yapmaya calısan dümdüz bir santrafor.

Niasse cok yönlü ve daha akıllı bir santrafor.

Satın alma opsiyonlu kiralasınlar. Takıma adapte olup iyi performans sergilerse transfer ederiz.

Doumbia ve Niasse Ligi supururdu ama nerede Niasse alabiliriz ama Doumbia alabilsek hayali guzel be :)

Sow desen anlarımda, bence Emenike ile tarzları farklı. Emenike Burak tarzı gücü ve sürati ile birseyler yapmaya calısan dümdüz bir santrafor.

Niasse cok yönlü ve daha akıllı bir santrafor.

Doğru dedin, ancak demek istediğim Emenike'de Karabük'te iyi performans gösterdi, Rusya yolunu tuttu sonra Türkiye'ye döndü. 13-14 sezonunda da iyi işler başardı diyebiliriz. 28 maç 12 gol.

Mantıklı bir hamle olur. Milli takımımızda da oynamak istiyordu hazır Türk olma durumu var iken hemen sözleşme imzalanabilir, Burak yada Umut kadar katkı verecektir hemde kontenjanı harcamadan mis gibi transfer olur.

Forvete dinamizm getirir. Lakin bir drogba, demba ba veya sow klasinda degil. Bunu da goz onunde bulundurmak lazim.

Buyuk hedef topcusu degil. Lig icin yeterli.

Pandevle değişsek yerlermi acaba :D Ayrıca Niassa tam olarak forvet değil 2. forvet kanat ve ofansif orta saha olarak oynattı diye hatırlıyorum Hamza hocanın Niasse'yi L.Moskova'da izlemedim fakat direk forvet olarak oynuyor sanırım.

Güzel olur ama tek forvette oynayabilirmi bilmiyorum. Daha çok 2. Forvet gibi olur burak yine oynar

Geri
Üst Alt