Nice Güzel Yıllara Ayberk Çetin

Ozan Tokgöz

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
Ayberk kardeşimizin yeni yaşının hayırlara vesile olmasını dileriz. Kendisi bundan bir kaç sene önce, yirmili yaşlarının son düzlüklerinde koşarken, bir yandan da bizlere laf yetiştirmekteydi.

''Otuz mu ? O da ne ? Ben o kadar yaşlı mıyım ?'' ''Siz artık mumya oldunuz. Piramitlere kapatılmanız lazım.'' ''Gencim, delikanlıyım dinozorlara atarlıyım.'' tarzı yorumlarla forum sayfalarını dolduruyordu.

Fakat Allah'ın sopası yok. Önce otuzlu yaşları gördü. Şimdi ise 31 yaşına bastı. Dinozor mumyası olmak sana çok yakıştı Ayberk. Seviyoruz seni :) Sırada Kızılaslan var. Onun da otuzlarını kutlamak ve kendisini mumyalamak, bize nasip olacak inşallah :)

Her fani bir gün otuzları tadacak.

Pastanı afiyetle ye Ayberk :D

normal_iron_maiden2.jpg

Nice senelere ins

tapatalk

Allah ömür versin de benim yaşlarımı hatta çok çok fazlasını görsün inşallah. Tabiki bu dileğim hepiniz için geçerli...

:tiphat:

Mutlu yıllar. :biggringift:

edit:bu forum yaşlı kokuyor.

Mutlu ve sağlıklı yıllar :biggringift:

Dogum günün kutlu olsun abi,nice senelere. Abimize ben en cok Fener konularinda denk geliyorum :D Sana dogum günü hediyesi olarak insallah Fener düser bu ay sonunda :)

I am the one who knocks!

Mutlu yıllar :biggringift:

Haydaaa

Ben niye arada kaynatıldım gene :D

Doğum günü başlığım için öneri: Muhteşem On Yıl - Son Dem :D

Nice yıllara Ayberk :pasta:

Sevdiklerinle beraber nice mutlu senelere Ayberk,en kötü günün en az sevindiğin gün olur inşallah.

Nice mutlu yaşlara, ben bile bu forumla 4 yıl yaşlandım, moralim bozuk.

Nice yıllara film sevdalısı r'daşım :)

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Geri
Üst Alt