Nicolò Zaniolo, Aston Villa'da İddiası

15 milyon euro uzeri olan bir satista kar payi verilecek Roma'ya, bu da %20 yani.

Hep hayalimdi bir sezon tam olarak izlemek. Toplamda 35 milyon eurolara gelecek bir anlaşma ile gittiyse yapacak bir durum yok. Tam kadro hazır hale geldiğinde neler yapacağını hayal bile edemiyordum.

Nicolo Zaniolo yarın sağlık kontrolleri için İngiltere'de olacak.

▪ Anlaşma, maç sayısına bağlı zorunlu opsiyonla gerçekleşecek.

▪ Toplam maliyet ise 30 milyon Euro'nun üzerinde olacak.

(Fabrizio Romano)

Çok karışık işler bunlar. Resmi açıklamayı bekleyelim derim.

Maç sayısına bağlı zorunlu olursa keklenmiş oluruz. Tutmazsa oynatmazlar zaten. Adamlar istediğini almış malesef.

resmi açıklama gelse de kurtulsak duyumlardan varsayımlardan

Bir daha böyle etiketi parlak adam almayalım; gördük ki taraftar bunlara hazır değil!..

35 lere satılma ihtimali üzerinden bile mutsuzluk payı çıkarıp hezeyan geçirenler var, Allah yardım etsin!..Serbest kalma bedeli olmasa da 60 a satılsa, 100 den aşağı verilmesin diye de veryansın ederlerdi!..

Bir daha böyle etiketi parlak adam almayalım; gördük ki taraftar bunlara hazır değil!..

35 lere satılma ihtimali üzerinden bile mutsuzluk payı çıkarıp hezeyan geçirenler var, Allah yardım etsin!..Serbest kalma bedeli olmasa da 60 a satılsa, 100 den aşağı verilmesin diye de veryansın ederlerdi!..
Haklisin

Neyse ki çaresiz PL kulübü tarafından dolandırılma rezaleti yaşamadık

Bence anlaşma şartları kabul edilebilir. Olabilecek en kötü senaryoda (Zaniolo'nun ağır sakatlık geçirip sezonu kapatması) önümüzdeki yaz €6m bonservis verip aldığımız ve hala 3 yıllık sözleşmesi olan bir Zaniolo olacak

Zaten aksi takdirde ilk etapta €30m, sonrasında muhtemelen kolay bonusların yarısıyla totalde €34m gibi bir para kazanacağız. Hocanın tavrı, yönetimin süreci batırması derken ben €23m gibi bedellere kendimi hazırlamıştım açıkçası

€38m, €47m falan götten sallamasyon olduğu belli rakamlar. O kolay dedikleri €8m bonusun anca yarısı belki kolaydır. Zor dedikleri bonuslar kırmızı kar yağsa gerçekleşecek şeylerdir. Roma yöneticileri de Galatasaray'a €30m'ye sattık diyolardı.

Geri
Üst Alt