- 2 Temmuz 2011
- 132.461
- 55.456
- 5.338
Kiraladık sadeceKesin anlaşma ne beyler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kiraladık sadeceKesin anlaşma ne beyler
Seninle herhangi bir konuda ayni fikirde olacagim hic aklima gelmezdi AMKRomano eski haberi alıntılamış direkt, revize paylaşmamış. O teklife Zaniolo satan yönetim İstiklal Mahkemelerinde yargılanmalı.
Almadılar diyelim 10 milyon euro kiralığın neresi kötü hocam aldığımızda euro 20’ydi, şuanki 10M o zaman verilen bonservise eşit, verdiğin bonservisi bir senede çıkartıyorsun bu dünyanın her yerinde iyi bir anlaşmadır ki en kötü senaryoyu konuşuyoruz.46 mio filan bunlar acayip köpürtme. Max tutar üzerinden şov yapılıyor ama opsiyon zorunlu bile değil. 20 maç oynatırlarsa devreye giriyor oda 20 milyon euro galiba. Almazlarsa da ceza olarak 10 mio vereceklermiş. Kira bedeline 3 mio ek yani. Karman çorman bir teklif ne iyi ne kötü. Yüzyılın antlaşması rekor kırdık diye paylaşmak trajikomik bir çaba. Eleştiri gelmesin diye sosyal medyamıza köpürtün talimatı gelmiş. Gereksiz riske girdik bu antlaşma ile. Umarım alırlar oyuncuyu ya da en kötü orda sakatlık filan yaşamaz.
ben kötü mötü bir şey demedim haberlerden çıkanı aktardık. Garip gurup bir antlaşma. Yüzde yüz eminim en değerli aktini satacak olsan böyle bir antlaşmayla yapmazdın. Trink paramı verin derdin heriflere yalansa yalan de ahbap.Almadılar diyelim 10 milyon euro kiralığın neresi kötü hocam aldığımızda euro 20’ydi, şuanki 10M o zaman verilen bonservise eşit, verdiğin bonservisi bir senede çıkartıyorsun bu dünyanın her yerinde iyi bir anlaşmadır ki en kötü senaryoyu konuşuyoruz.
Bu çocuk buradan gitmek istiyordu falan diye kimse masal anlatmasın bana.
Daha 2 hafta önce imza töreninde gözünün içi gülüyordu bu çocuğun. Sokarım böyle işe böyle transfere.
Şimdi gidip 30+ başka bir herif alıp böbürlenelim. Transfer manyağı taraftarımıza bu layık sonuçta.
Evet şu an yorgun olduğum için söz verdiğim gibi sövmüyorum. Gecenin devamında uykum açılırsa sövebilirim ya da yarın yaparım.
Ama şimdiden söylemek istediğim tek şey var. Bu çocuğun ayrılmasını arzulayanlar şimdi hem göbek atabilir hem de kına yakabilir. Artık kimse yok Avrupa'da ses getireceğiz yok Avrupa'nın ilk 10 takımı arasına gireceğiz diye palavra sıralamasın. Yapan olursa alnını karışlarım.
Öyle ama kira geliri, Romaya ödrnecek ücrete sayılmıyor diyorlardı ordan kar edebilirizValla 2-3 daha düşük alıp direkt bonservisini vermeyi tercih ederdim.Total de ödenecek para mükemmel fakat olasılıklara bağlı olması hoş değil.