Nicolò Zaniolo, Aston Villa'da İddiası

Hüzün kapladı içimi vallahi doya doya bir sezon izlese idik keşke.
Fenere attığı füze ile hatırlayacağız.
Çok ekstra bir transfer idi gelişi. Gidişi de rekor ile oldu.
Artık uzaktan takip edeceğiz yolu açık olsun.

Not: erden timurun zorunlu olmayam bir opsiyon ile böyle potansiyelli bir oyuncu satacağını sanmıyorum.

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir takım kurulurken en iyi 11 değil en dengeli 11 kurulur diye düşünüyorum. Zaniolo bireysel, Kerem bireysel, Zaha bireysel, defans yardımları kısıtlı biz bunların hepsini nasıl oynatacağız? Rashica gibi bir adam olursa daha dengeli bir 11 olur. Zaha bana göre yıldız bir oyuncu mesela adam oynadığında direkt kendini belli etti zaten, Zaniolo 1-2 hareket yapsın diye övünmeye yer arıyorduk kalsaydı bu senede çok iyi oynayacağını düşünmüyordum.
Oyuncu seyretmek değil iyi oynayan bir takım seyretmek elzem olan.(y)

7kiralık
22.5şartlı (15-20maç)
7.5ulaşılabilir bonus
10zor bonus

Opsiyon gerçekleşmezse kiralık 9.5a çıkabiliyor şartlı.

Çüşşş, sanmıyorum ama umarım doğrudur

Haluk Yürekli: "Aston Villa, Nicolo Zaniolo'yu kiralama bedeli olarak 7 milyon Euro, zorunlu satın alma opsiyonu ile 22.5 milyon Euro, 7.5 milyon Euro ulaşılabilir bonuslarla birlikte toplamda 37 milyon Euro ödeyerek transfer edecek."

Zaniolo'dan Tete'ye mi dustuk yanilgisi olmasin. Zaniolo'dan Zaha'ya dustuk. Tabi buna dusus denirse :D

galaktik kadromuz Okan hocama 2 beden büyük mü gelecek ?

antifener

Haluk Yürekli: "Aston Villa, Nicolo Zaniolo'yu kiralama bedeli olarak 7 milyon Euro, zorunlu satın alma opsiyonu ile 22.5 milyon Euro, 7.5 milyon Euro ulaşılabilir bonuslarla birlikte toplamda 37 milyon Euro ödeyerek transfer edecek."
+10 milyon da zor bonuslar varmış, Konferans ligi şampiyonluğu gibi - Bence Emery varken şansları yüksek adam hobi olarak EL alıyor, 40’ı falan da bulabilir bu para. İnşallah Fener’le eşleşirler..

Evet şu an yorgun olduğum için söz verdiğim gibi sövmüyorum. Gecenin devamında uykum açılırsa sövebilirim ya da yarın yaparım.

Ama şimdiden söylemek istediğim tek şey var. Bu çocuğun ayrılmasını arzulayanlar şimdi hem göbek atabilir hem de kına yakabilir. Artık kimse yok Avrupa'da ses getireceğiz yok Avrupa'nın ilk 10 takımı arasına gireceğiz diye palavra sıralamasın. Yapan olursa alnını karışlarım.

Zaniolo winner bir oyuncu

Roma da konferans’i kazandi bizde lig sampiyonlugu kazandi

Konferans sampiyonlugu bonusu varsa kesin devreye girer o bonus

Geri
Üst Alt