Nicolò Zaniolo, Aston Villa'da İddiası

zaniolo bonservis/takıma katkı verme ihtimali
--oranında gitmesi gereken en yüksek oranlı oyuncu.

hiç boşa yangın yapılmasın. (+30'a gittiyse)

Güvenmek ya da güvenmemek değil ki mesele. Eğer çıkan haberler ve rakamlar doğruysa, yapılan iş skandaldır.

Yoksa adamlar getirir 30 üstü bir parayı nakit biçimde, alır götürürler.

Ama herifler bizi alenen yoluyor haberler doğruysa. Ve oyuncu sana gitmek istiyorum diyor diye bu paralara yolluyorsan, bu ticari beceriksizliktir.

Gitmek istiyorsan, git getir parayı derler adama. Aynı şeyi geçen sezon Marcao yaptı. Fazla boyun eğiyoruz.
Hocam detayını bilmiyoruz seneye almamız belki bzim işimize geliyor bankalar birliğinden dolayı seneye para girişi olmasını istiyor olabiliriz seneye çıkacağımız söyleniyor. Erden bey sence benim senin düşündüğünü düşünmüyor mu?

O yangın kolay kolay sönmez reis tete beklenilen gibi çıkmaz ise sen asıl yangını o zaman gör :asd:
yav zaniolonun alternatifi tete değil ki , adamıda yiyecekler.

Zaniolonun alternatifi koca bir takım.
Zaniolonun alternatifi Barış-Rashica-Tete.

Takım üst üste basacaktı hem ego-hem psikoloji-hem hamlık vs. Genel anlamda kafam rahatladı eğer 30'a giderse.
Zaha gelmese farklı konuşabilirdim 1 ihtimal.

boey'e teklif 11 milyon €
nelsson 14 milyon €

yaşayıp görseydik dediğin adam 30 milyon ediyor ve olumsuz görürsen en maliyetli ileri hattın anası ağlayacak.

evet zaniolo olmamış bir oyuncu - olmuş halini beklemekte risk zaten bunun için konuşuyoruz kendi gitmek istemesi dışında mantıklı tüm parametreler bundan kaynaklı.

yerine alınan tete değil - o mevkiye alınan bir oyuncu daha tete
zaniolo hem rashica hem barış hem teteyi kesecekti. GÜLE GÜLE zaniolo
ben o kalanlardan 1 zaniolo katkısı 1 zaniolo parası daha çıkarırım hemde daha az riskle.
burada kaynak kulübün ayrancısı mı nedir? boeyi 11 e satsan dahi zaten zaniolodan elde ettiğin karı elde ediyorsun. ki o da sizin yazdığınız afaki teklif.

yav zaniolonun alternatifi tete değil ki , adamıda yiyecekler.

Zaniolonun alternatifi koca bir takım.
Zaniolonun alternatifi Barış-Rashica-Tete.

Takım üst üste basacaktı hem ego-hem psikoloji-hem hamlık vs. Genel anlamda kafam rahatladı eğer 30'a giderse.
Zaha gelmese farklı konuşabilirdim 1 ihtimal.
Sonuçta onun yerine alınma algısı oldu iyi oynamazsa bizzat ben bile sövebilirim teteye :asd:

Umarım gelen parayla adam gibi bir ortasaha ve stoper alınır.

Bankalar birliği anlaşması yüzünde opsiyonu gelecek yıla aktarılmış olabilir, işin ucunde erden başkan varsa güveniyorum

Doğruluğunu bilmemekle birlikte, Bankalar Birliği anlaşmasından ötürü gelecek bonservis gelirleri direk borca gidiyor diye bir mevzu vardı. Bir de Başkanımız Özbek, bu anlaşmadan seneye ayrılacağız diye demeç vermişti.

Eğer bu konu gerçekten doğruysa bizden oyuncu alacak takımlar oyuncunun bonservisini peşin ödemek isteseler bile Erden Timur'un kendisi bunu kira + zorunlu satınalma şeklinde seneye ödenmesini talep edecektir.

Bu konuda yangın yapan renkdaşlara artık kulübümüzü Araplara kazıklanan Abdürrahim'in yönetmediğini belirtmek isterim. Finansal konularda tüm forumdaşların toplamından daha yetkin ve etkin olduğu kesin olan Erden Başkan'a güvenin.

Transfer bedeli hesaplarken ligin kalitesini de hesaba katmak zorundayız. Çünkü alıcı öyle yapıyor. Bu ligin gelişimi ancak bu kadar diye belirli bir rakamın üstüne çıkmıyor. Aston Villa da iyi oynarsa 50-60 yapacak değerini. Çünkü o ligin zorluk derecesi daha yüksek. Orada iş yapmak daha zor. Orada başarılı olursa o değere ulaşacak.

Biz istiyoruz ki Epl, La Liga takımları gibi 50-60 milyona oyuncu satalım. Ama gerçekçi olmak lazım. Türkiye Ligi'nde oynanan seviye o değil.

kamp görmüş Zaniolo' yu 1 sene izlemek isterdim. evet rakama ihtiyacımız var ama mucizeydi gelmesi, izleyemeden gönderdik, ben kişisel olarak çok üzgünüm, karakterli adamdı

guendouzi veya dominguez senin için adam gibi midir üstad ?
++
Nelsson gidişi sonrası mı stoper diyosun
İkisi de iyi bence ama ben Guendouzi'yi tercih ederim.

Stoper için de daha ziyade Şampiyonlar Ligi için diyorum. Süper Lig için çok iyi bir ikilimiz var ama Şampiyonlar Ligi konusunda tam güvenemiyorum. Nelsson'un yanına Abdülkerim'den daha iyisi lazım bence Şampiyonlar Ligi için. Ama olmazsa da yapacak bişe yok.

En acil ihtiyaç orta saha.

Doğruluğunu bilmemekle birlikte, Bankalar Birliği anlaşmasından ötürü gelecek bonservis gelirleri direk borca gidiyor diye bir mevzu vardı. Bir de Başkanımız Özbek, bu anlaşmadan seneye ayrılacağız diye demeç vermişti.

Eğer bu konu gerçekten doğruysa bizden oyuncu alacak takımlar oyuncunun bonservisini peşin ödemek isteseler bile Erden Timur'un kendisi bunu kira + zorunlu satınalma şeklinde seneye ödenmesini talep edecektir.

Bu konuda yangın yapan renkdaşlara artık kulübümüzü Araplara kazıklanan Abdürrahim'in yönetmediğini belirtmek isterim. Finansal konularda tüm forumdaşların toplamından daha yetkin ve etkin olduğu kesin olan Erden Başkan'a güvenin.

PS: Yukarıdaki mesaj satınalma opsyonunun zorunlu olması haberi üstüne yazılmış olup, anlaşmanın zorunlu satınalmayı içermemesi halinde söylediklerim hükümsüzdür. O zaman çok pis söverim.

Geri
Üst Alt