Nicolò Zaniolo, Aston Villa'da İddiası

Zorunlu degilse:

1*MzqQm_K3sdO8RFibufJJBA.jpeg

fenere boruyu döşedi, bazı maçlarda çok kopuktu. unutulmasın ki kırmızı kart gördüğü maçta şampiyonluktan da edebilirdi bizi. mental olarak dengesiz. teşekkür ederiz.

Kesin kolpadır zorunlu olsa adamlar niye kiralasın sırf bizim bankalar birliği için olsa bundan Aston Villa'ya ne böyle bir teklif olsa süreç 1 hafta sürmezdi teklifin geldiği gün biterdi iş. Zorunlu olmayan opsiyon ile gitmesi ise Erden başkanı bile dara düşürür epey.

Doğruluğunu bilmemekle birlikte, Bankalar Birliği anlaşmasından ötürü gelecek bonservis gelirleri direk borca gidiyor diye bir mevzu vardı. Bir de Başkanımız Özbek, bu anlaşmadan seneye ayrılacağız diye demeç vermişti.

Eğer bu konu gerçekten doğruysa bizden oyuncu alacak takımlar oyuncunun bonservisini peşin ödemek isteseler bile Erden Timur'un kendisi bunu kira + zorunlu satınalma şeklinde seneye ödenmesini talep edecektir.

Bu konuda yangın yapan renkdaşlara artık kulübümüzü Araplara kazıklanan Abdürrahim'in yönetmediğini belirtmek isterim. Finansal konularda tüm forumdaşların toplamından daha yetkin ve etkin olduğu kesin olan Erden Başkan'a güvenin.
gelen bonservisin yarı direkt borca aktarılmak zorunda ve yönetimde bu dönemde borçtan çıkmayı düşündüğü için bence geliri gelecek yıla aktarmaya çalışıyor.

Getiren de Erden satan da Erden... Getirirken owww satarken yooo...

Erden timur orta saha transferi için kiralık vermiş

Şimdi cash 35e satar isek orta saha alacağımız klüp bizde para var diye yüksek meblağ isteyebilirdi

Bir takım kurulurken en iyi 11 değil en dengeli 11 kurulur diye düşünüyorum. Zaniolo bireysel, Kerem bireysel, Zaha bireysel, defans yardımları kısıtlı biz bunların hepsini nasıl oynatacağız? Rashica gibi bir adam olursa daha dengeli bir 11 olur. Zaha bana göre yıldız bir oyuncu mesela adam oynadığında direkt kendini belli etti zaten, Zaniolo 1-2 hareket yapsın diye övünmeye yer arıyorduk kalsaydı bu senede çok iyi oynayacağını düşünmüyordum.

Geri
Üst Alt