GSCimbom
Nicolò Zaniolo, Aston Villa'da İddiası
Alper Altun

Nicolò Zaniolo, Aston Villa'da İddiası Sayfa 5

Alper Altun ·

Cevap
345
Okunma
16,6K
Sayfa
5/18
Yorum yapmıyorum. Bir taraftan içim sızlıyor diğer taraftan da bedel doğruysa satıldığı için mutlu oluyorum. Yoksa sene boyunca zaniolo şöyle iyi zaniolo şöyle kötü diye birbirimizi yiyecektik. Rakamlardan bağımsız satılmış gibi duruyor. Yolun açık olsun. Yine buluşmak dileğiyle...

Söylediğim gibi yangın yapacak 2 oyuncu var benim için... Torreira ve boey...

Orta saha ve ne vereceği bilinen Raschşa alıp kapatalım transferi geçen seneki alışmış uyumlu takım gidecek neredeyse sıfırdan başlayan takım olacağız.Kimse gitmesin bi yere artık ne boey ne nelson ne oliviera.Olivşera bile yedek medek takılsın.Yoksa saçma sapan bieşyler olacak gelenler uymazsa dağıldık gittik.

okan hocaya boktan boktan sallayanlarla zaniolo konusundan yönetime boktan boktan vuranlar aynı kişiler.

eleştiri yapmayıp bok kokulu post giren üyelerimiz mevcut.
eleştiriyi hakediyor yönetimde okan hocada - her insan ve her yönetim gibi - ama bok kokan postları haketmiyorlar.

GADDARLIK YAPIYORSUNUZ.

Orta saha ve ne vereceği bilinen Raschşa alıp kapatalım transferi geçen seneki alışmış uyumlu takım gidecek neredeyse sıfırdan başlayan takım olacağız.Kimse gitmesin bi yere artık ne boey ne nelson ne oliviera.Olivşera bile yedek medek takılsın.Yoksa saçma sapan bieşyler olacak gelenler uymazsa dağıldık gittik.
Rashica'ya Şampiyonlar Ligi'nde saniyede 4 düğüm atarlar. Anca Süper Lig'de fayda verir o.

Geri