Nicolò Zaniolo, Aston Villa'da İddiası

Mükemmel bir anlaşma sonuçta önümüzdeki seneye bu seneki kira bedeli ile birlikte toplamda 35 milyon Euro elimize geçmiş olacak.

Yorum yapmıyorum. Bir taraftan içim sızlıyor diğer taraftan da bedel doğruysa satıldığı için mutlu oluyorum. Yoksa sene boyunca zaniolo şöyle iyi zaniolo şöyle kötü diye birbirimizi yiyecektik. Rakamlardan bağımsız satılmış gibi duruyor. Yolun açık olsun. Yine buluşmak dileğiyle...

Söylediğim gibi yangın yapacak 2 oyuncu var benim için... Torreira ve boey...

CL'de oynatmadan satıp dünyanın en saçma işini yaptık

Erden Timur'un forsu bitmiştir

35 milyon euroya serbest kalma maddesi var renktas. En fazla o rakama satabilirdin zaten. He dersen ki performans alirdik takima onemli karki sağlardi o konuda haklisin tabi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Orta saha ve ne vereceği bilinen Raschşa alıp kapatalım transferi geçen seneki alışmış uyumlu takım gidecek neredeyse sıfırdan başlayan takım olacağız.Kimse gitmesin bi yere artık ne boey ne nelson ne oliviera.Olivşera bile yedek medek takılsın.Yoksa saçma sapan bieşyler olacak gelenler uymazsa dağıldık gittik.

Ffp’den sıkıntı yaşıyorlar. Zorunlu yazarsa normal bonservis olarak bu seneye sayılıyor. Alınmaması halinde ağır ceza maddeleri ya da küçük koşullar koyarak kâğıt üstünde salt opsiyonlu gösteriyorlar ama zorunlu oluyor aslında
he misal 5 maça çıkarsa zorunlu gibi mi?

okan hocaya boktan boktan sallayanlarla zaniolo konusundan yönetime boktan boktan vuranlar aynı kişiler.

eleştiri yapmayıp bok kokulu post giren üyelerimiz mevcut.
eleştiriyi hakediyor yönetimde okan hocada - her insan ve her yönetim gibi - ama bok kokan postları haketmiyorlar.

GADDARLIK YAPIYORSUNUZ.

5 milyon kira
20 milyon opsiyon
7 milyon bonus

Bu sekilde olacak bence

Orta saha ve ne vereceği bilinen Raschşa alıp kapatalım transferi geçen seneki alışmış uyumlu takım gidecek neredeyse sıfırdan başlayan takım olacağız.Kimse gitmesin bi yere artık ne boey ne nelson ne oliviera.Olivşera bile yedek medek takılsın.Yoksa saçma sapan bieşyler olacak gelenler uymazsa dağıldık gittik.
Rashica'ya Şampiyonlar Ligi'nde saniyede 4 düğüm atarlar. Anca Süper Lig'de fayda verir o.

Geri
Üst Alt