Nicolò Zaniolo, Aston Villa'da İddiası

Madem Zaniolo'yu sattın, o zaman onun kalibresinde bir adam koyacaksın sağ açığa.

Ben diyorum ki; Zaniolo kalsaydı, sakatlık vesaire yaşamaması halinde minimum 15 gol atar, 8-10 da asist yapardı bu takımda.

Tete'nin bunu yapabileceğine inanan var mı? Ya da Rashica'nın?

Madem Zaniolo'yu sattın, o zaman onun kalibresinde bir adam koyacaksın sağ açığa.

Ben diyorum ki; Zaniolo kalsaydı, sakatlık vesaire yaşamaması halinde minimum 15 gol atar, 8-10 da asist yapardı bu takımda.

Tete bu yuzden alindi yoksa Zaniolo gonderilmezdi.

Bende diyorum ki yapamazdı nasıl olacak şimdi? Olmayan birşey için yapardı ederdi felan saçma değil mi? Bu senin arzun.

Bu çocuk bi yöneticinin kızı ile falan mı takıldı hemen gönderdiler. Okan kadroyu onun üzerine kuracaz diyordu.

Ben sanki İcardi kadar oynamış da gidiyormuş gibi tepkiyi anlamıyorum. Çok potansiyelli, müthiş fizik gücü var, tekniği üst düzey, şutları müthiş eyvallah da bunları ne kadar sahaya yansıtabiliyordu sorun orada. Alan bulduğu zaman süper adam, alan bulamayınca benim maçı kapatasım geliyordu. Bir de rakiple, hakemle takışması vardı ki... Çok iyi niyetli çocuk ama çok anlamsız işleri var.

ŞL'de iş yapardı muhtemelen o bakımdan gitmesin diyenleri anlarım ama sırf orada iş yapacak diye bu kadar potansiyelli adamı da ligde yedek bırakacak halimiz yoktu. Yani işin aslı satmaktan başka çaremiz de yoktu bence.

Kiralama işi insanın sinirini bozuyor ama denildiği gibi zorunlu satın almaysa gayet güzel rakamlar. İnşallah yalan değildir.

Ben şahsen santrafora evrilmekten başka bir şansı olduğunu sanmıyorum. EPL'de kanatta ne kadar kendini gösterir bilmiyorum ama sırtı dönük oynamaya alışır da ileride duvar olmayı öğrenirse acayip bir şey olabilir. Onun haricinde ben yavaş yavaş sıradanlaşacağını düşünüyorum.

Yolu açık olsun.

Tete bu yuzden alindi yoksa Zaniolo gonderilmezdi.
İşte Tete Zaniolo'nun boşluğunu doldurabilecek bir oyuncu değil. En azından ben onda o ışığı görmedim. Umarım ben yanılırım ve muhteşem bir performans sergiler ama açıkçası hiç öyle bir umudum yok. Vasatın üzerinde bir kanat oyuncusu sadece. Zaniolo ise potansiyel dünya yıldızı.

Hadi tamam sattın. Ona da eyvallah. Peki kiralamak neyin nesi? Niye biz bu Monchi'ye her sene kekleniyoruz? Bizim bu herife yaptığımız kıyakları baba oğluna yapmaz.

İşte Tete Zaniolo'nun boşluğunu doldurabilecek bir oyuncu değil. En azından ben onda o ışığı görmedim. Umarım ben yanılırım ve muhteşem bir performans sergiler ama açıkçası hiç öyle bir umudum yok. Vasatın üzerinde bir kanat oyuncusu sadece. Zaniolo ise potansiyel dünya yıldızı.
Niye oyle keskin bu kanaata vardin bilmiyorum ama Tete sirf yetenek acisindan Zaniolo'dan bir eksigi yok, belki daha fazla teknige sahip olabilir bile. Bizim oyun planimiza da daha uygun bir stile sahip cunku dar alanda etkili olabilen bir oyuncu. Hemen negatif dusunmeye gerek yok, futbol bu. Zaniolo kalsa da nasil bir katki verecekti tam kestiremiyoruz cunku burada oldugu donemde surekli 11'de oynamadi.

Hayır Tete o kadar skor yapmaz
Hayır Rashica o kadar skor yapmaz.

Elinde zaten harcın olmadan ciddi bonservise girip hemen satmak için aldığın zaniolo var , Evet o dediğin skorları yapar.
Ama sen gidip Zaha'da aldın - Keremide oynatacaksın - İcardiyide.
Son derece dengesiz ve birbirine basan - askersiz bir takım oldun.(Pes-Fifa takımı gibi oldun)

O yüzden Zaha-Kerem-Rashica-İcardi 'den Zaniolonunun yapacağı skor katkısını bu isimlerin dengeli oyunla dağıtmalarını isteyeceksin.

Ayrıca geçen yıl ki oyun akışında - profilinde adı her neyse Zaniolo min 15 gol 8-10 asist yapardı. Zaha ve diğer transferlerle yeniden bir oyun kurgulayan takımda ne yapacağı muamma.
Belkide askersiz takımda bir sorunda zaniolo olacaktı.

Bende diyorum ki yapamazdı nasıl olacak şimdi? Olmayan birşey için yapardı ederdi felan saçma değil mi? Bu senin arzun.
Yoo. Ben tamamen teknik ve istatistiksel verilere dayanarak konuşuyorum. Arzularım üzerine değil. Zaniolo'nun yetenekleri ve potansiyeli belli. Hadi onu geçtim. Rakamlara bakalım;

Bu adam geçen sezon ligde toplam 10 maça çıkmış.
Aldığı süre : 349 Dakika
Maç başı ortalama süre : 34,9 Dakika. Hadi diyelim düz 35 dakika.
Attığı gol : 5

Adam maç başı sadece 35 dakika sahada kaldığı 10 maçta 5 gol atmış. Her maç 90 dakika sahada kaldığını varsaysak, aldığı süre üzerinden baktığımızda bu 3.89 maça tekabül eder. Yine düzleyelim. Olsun sana 90 dakikalık 4 maç. Ve bu adam 5 gol attı bu kısıtlı sürede. Hepsi de birbirinden benzersiz goller. Öyle boş kaleye falan değil yani. Kuru istatistik de değil.

Tete bunu yapabilir diyorsan, pekala.

yav iki dk yangın yapmadan durun kâr ettik işte yolu açık olsun, kötü oynayıp elimizde kalma ihtimali de düşük değildi

Barış oynamasın mı kardeşim.
Rashica gibi hem savunmada hem hücumda takımı komple dengeleyici 1 tane adamın olmasın mı kardeşim.
Tete diye fırsat denk gelmiş (benim içime çok sinmesede) ilaveten onu almışsın oynamasın mı kardeşim.

Hala Zaniolo gitti şudur budur - yapmayın etmeyin ayıptır.
Gittiği bedel üzerinden sallayana saygım sonsuz (şayet 30dan düşükse)

Valla zorunlu ise satın alma bence gayet iyi. Zaniolo iyi yetenek tamam ama bizde oynadığı 3 maç yok şimdi birbirimizi kandırmayalım. Süper ligdeki takımların %90'ı bize kapanacakken faydalı olmazdı üstüne metal problemler de aşikar.

Şimdi Aston Villa'yı izlememiz için bir sebep var. Yolu açık olsun ne diyelim.

Geri
Üst Alt