Ben sanki İcardi kadar oynamış da gidiyormuş gibi tepkiyi anlamıyorum. Çok potansiyelli, müthiş fizik gücü var, tekniği üst düzey, şutları müthiş eyvallah da bunları ne kadar sahaya yansıtabiliyordu sorun orada. Alan bulduğu zaman süper adam, alan bulamayınca benim maçı kapatasım geliyordu. Bir de rakiple, hakemle takışması vardı ki... Çok iyi niyetli çocuk ama çok anlamsız işleri var.
ŞL'de iş yapardı muhtemelen o bakımdan gitmesin diyenleri anlarım ama sırf orada iş yapacak diye bu kadar potansiyelli adamı da ligde yedek bırakacak halimiz yoktu. Yani işin aslı satmaktan başka çaremiz de yoktu bence.
Kiralama işi insanın sinirini bozuyor ama denildiği gibi zorunlu satın almaysa gayet güzel rakamlar. İnşallah yalan değildir.
Ben şahsen santrafora evrilmekten başka bir şansı olduğunu sanmıyorum. EPL'de kanatta ne kadar kendini gösterir bilmiyorum ama sırtı dönük oynamaya alışır da ileride duvar olmayı öğrenirse acayip bir şey olabilir. Onun haricinde ben yavaş yavaş sıradanlaşacağını düşünüyorum.
Yolu açık olsun.