Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok çok saçma bir kıyaslama olmuş o dediğin oyunculardan hangisi 15milyonluk oyunc fenerden başka 1 takım 10 dahi vermez dususte olan cengiz üstelik yerli ,30 yaşındaki fredmi hatta kapalı kutu sulumanski bile Max 10 milyonluk oyuncu ki zaten fener bu oyunculara ederinin fazlasını verdiği için aldı maaşları zaten yaşamaya gerek yok zanioloyla anca arda kiyaslanirdifenerin cengize frede sikimanskiye harcadığı 15 er milyon euro bizim taraftara fazla geliyor.
onun adı zorunlu değil - şarta bağlı opsiyon.Zorunlu opsiyon ama nasıl zorunlu opsiyon? adamlar tutup 30-35 maçta oynama zorunluluğu koyup Zaniolo 20 maç oynayıp donerse skandal bir transfer olur.
aynı şeyi diyoruz zaten tekrar okuyunuz. adamlar etmeyecek topçuya verip maliyete laf etmezken biz bu çocuğa veirlen 15 i satmamız lazım derecesinde dert edindikFazla değil mi? Gerçekten de 15 milyon edecek futbolcular mı?
Zaten şartlı opsiyon var diyorlar belli bir maç sayısına göre. Kulübün açıklamasına bakacağız.onun adı zorunlu değil - şarta bağlı opsiyon.
Erden Timur'a gerçekten gram güvenmiyorsun değil miNakit 30+ fiyata satılsa tamam. Ama bence tamamen Aston Villa'nın keyfine kalmış bir opsiyonla göndeririz biz bu Zaniolo'yu.
Aston Villa oyuncuyu tepe tepe kullanır, seneye de kırk türlü pazarlıkla elimizden 10-12 milyon Euro ya alırlar.
Buradaki polyanna'lar da "pek zarar etmedik işte daha ne istiyorsunuz" der.
Zamanında Telles'i 7 buçuğa, Marcao'yu 12 ye bırakmış kulübüz biz.
Elin oğlu Muriqi'i 21'e, eljif elmas'ı 16'ya okutur, biz elimizdeki değerli oyuncuları yok pahasına satarız.
Transfer Zaniolo nun marka değeri ile ilgili, olayın bizimle pek bir alakası olduğunu düşünmüyorum. İstanbulspor maçında mi transfere karar verdiler sanki20’ye mal ettiğin adamı Avrupa Kupası’nda olmadığın bir seneden sonra, sadece bizim çöp ligimizde oynattığın bir seneden sonra 35’e satıyorsan bu büyük bir başarıdır. Biz İngiliz kulübü değiliz, sterlin basmıyoruz. Böyle bir teklifi reddetme lüksümüz yok.
rakibin kıcıkırık topçulara 15 er dağıtıyor. sen neden zanioloya verilen 15i çok görüyorsun? hiç oynatmadığın halde kar ederek satabiliyorsun demek ki. neden verim almıyorsun bu sene kötü oynasa seneye 25 teklif gelir çok istersen yine satarsın. parası bu sene bile gelmeyecek zaten zorunlu bile olsa.çünkü fazla kardeşim.
fenerle sidik mi yarıştırayım ? ben gece gündüz gsnin muhasebiciliğinide yapıyorum kusura bakma yapmayana da saygım var.
burda guendiouzi - dominguez 11-13 e biter alalım diyende benim gelirse seneye gitmesine alkış tutacakta benim. çok çok güvenmediğim bir adama 8 üstüne çekiniyorum.
ayrıca icardinin maaşınıda eleştiriyorum / eleştirdim gelmesin değil . ama ''Eleştiri'' diyorum bak.
kardeşim 100 kez yazdım.rakibin kıcıkırık topçulara 15 er dağıtıyor. sen neden zanioloya verilen 15i çok görüyorsun? hiç oynatmadığın halde kar ederek satabiliyorsun demek ki. neden verim almıyorsun bu sene kötü oynasa seneye 25 teklif gelir çok istersen yine satarsın. parası bu sene bile gelmeyecek zaten zorunlu bile olsa.
Abi ne Rashica si şu 8 numarayı bir an evvel çözelim.Satıldığına göre rahat edip City karşısına falan Rashica'yla çıkabiliriz. Bazı taraftarlarımız için kendisinin satılması onur ve gurur meselesi haline gelmişti. Eminim çok mutlulardır. Helal size.
Abi teteyide aynı mantıklı aldık gerçekten o rakkamlari aldıysak hayırlı olsun bende izlemek isterdim lakin bu adam epl istediği biliniyorSatıldığına göre rahat edip City karşısına falan Rashica'yla çıkabiliriz. Bazı taraftarlarımız için kendisinin satılması onur ve gurur meselesi haline gelmişti. Eminim çok mutlulardır. Helal size.
city karşısında bi zaniolo kurtarırdı aynen.Satıldığına göre rahat edip City karşısına falan Rashica'yla çıkabiliriz. Bazı taraftarlarımız için kendisinin satılması onur ve gurur meselesi haline gelmişti. Eminim çok mutlulardır. Helal size.