Tier 3 Nicolò Zaniolo, Fiorentina ile Anlaşmaya Vardı

Atalantada ki ayni kontrat fioya gecmis yeni bisey yok. Sadece takim degistirmis oldu

akşamüstü böyle olmuş olabilir dedim diye tepki topladım...
Böyle oldu tabii ki 6.5 milyon euro verdi Atalanta az değil, Fiorentina'da süre bulması olası bu arada ama Gasperini'yi bile bezdirdiyse kimle anlaşabilir bilmiyorum. Hoca öğütücü herif

bize zerre faydası olmayan bir işlem oldu takım değişimi. Ekstra bir para mara gelmiyor. Ha atalanta bunu almayacakmış zaten o belli oldu enazından belki fio enayilik eder sezon sonu.

Atalantanin ödedigi rakamda maasida var diye dedikodu yokmuydu?

Bize bir şey ödemeyecekler mi? Sonuçta bizim de söz hakkımız oluyor. Yada onu da satın alma şartını daha kolay yaparak mı okey dedirtecekler?
Benim bildiğim sadece hak değişimi oldu, bizden maksimum onay almışlardır ya da opsiyon şartları iyileşmiştir bizim adımıza.

Daha çok oynar

Sezon başında da istiyodu Fiorentina

Boş takım değiller Kean baya toparladı orada

Zaniolo ile de yakın arkadaşlar

Bence 16'ya alabilirler ama bizimkiler satamaz. Break even edecek şekilde yollarız muhtemelen 12'ye falan yazın

Fiorentina ve Galatasaray, Zaniolo transferi için görüşmeleri sürdürüyor. (@DiMarzio)

Zaniolo'nun belirli sayıda maçta oynamasıyla devreye girecek satın alma zorunluluğu konusunda iki takımın teklifleri arasında fark bulunuyor. Satın alma opsiyonu, 16-17 milyon euro arasında bir bedelle belirlenmiş durumda.

Geri
Üst Alt