- 31 Ağustos 2021
- 53.901
- 39.293
- 2.228
akşamüstü böyle olmuş olabilir dedim diye tepki topladım...Kiralama bedeli ödeyecekler Atalanta’ya, yani kendi haklarını Fiorentina’ya sattılar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
akşamüstü böyle olmuş olabilir dedim diye tepki topladım...Kiralama bedeli ödeyecekler Atalanta’ya, yani kendi haklarını Fiorentina’ya sattılar.
2.5bizle kontratı 1.5 yıl daha mı vardı ?
Böyle oldu tabii ki 6.5 milyon euro verdi Atalanta az değil, Fiorentina'da süre bulması olası bu arada ama Gasperini'yi bile bezdirdiyse kimle anlaşabilir bilmiyorum. Hoca öğütücü herifakşamüstü böyle olmuş olabilir dedim diye tepki topladım...
ya oynasın - biraz form bulsun gelsin bizde oynasın diye arzumda yok değil ama mental ruh hastası gibi duruyor sürece bakınca.
Mesela kim?forumdan antuya mod kiralayabilir miyiz , zorunlu opsiyon iceren..
Bize bir şey ödemeyecekler mi? Sonuçta bizim de söz hakkımız oluyor. Yada onu da satın alma şartını daha kolay yaparak mı okey dedirtecekler?Kiralama bedeli ödeyecekler Atalanta’ya, yani kendi haklarını Fiorentina’ya sattılar.
Benim bildiğim sadece hak değişimi oldu, bizden maksimum onay almışlardır ya da opsiyon şartları iyileşmiştir bizim adımıza.Bize bir şey ödemeyecekler mi? Sonuçta bizim de söz hakkımız oluyor. Yada onu da satın alma şartını daha kolay yaparak mı okey dedirtecekler?
recep'i sutlayin gitsinMesela kim?
@Recep Burukrecep'i sutlayin gitsin![]()
Olabilir İtalya sitesinde Fio'nun kalan maçlarının %60'ında süre alırsa demişlerdi şart belki dediğin gibi öyle bir iyileşme olmuştur.Benim bildiğim sadece hak değişimi oldu, bizden maksimum onay almışlardır ya da opsiyon şartları iyileşmiştir bizim adımıza.