- 22 Ağustos 2010
- 32.638
- 37.362
- 3.033
Ne 6-7'si Barış, iyi misin abi?6-7 hiç farketmez, ne gelirse kardır. Köhn ile birlikte toplam 10 getirsinler kafi.
Ahmet Kutucu 6.5 m euro.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne 6-7'si Barış, iyi misin abi?6-7 hiç farketmez, ne gelirse kardır. Köhn ile birlikte toplam 10 getirsinler kafi.
Bu sezon maaşının 1-1.3 milyonluk kısmını biz karşılıyorduk herhalde. O yüzden 10 milyon elde ettik diyebiliriz. Bu sezonda bence direk bonservisi ile Como'ya 9-10 civarına satılır bence.Aston Villa 5 mio €
Atalanta 6.4 mio € olmak üzere toplam 11.4 mio € kiralama bedeli elde ettik.
Ne 6-7'si Barış, iyi misin abi?
Ahmet Kutucu 6.5 m euro.
Bizimkilere sarhoş diyoruz ya FB li oyuncular da psikolojik yönden yıkık çıkmışlardı o maça. Bir de karşısında solbek olarak kendisi gibi hantal bir deveyi bulunca fırsatı değerlendirmişti, o kadar.Bizde oynadiginda belliydi aslinda kumaşın kalitesiz oldugunu. 3-5 gol atarak birisi derbiyle beraber göz boyadi sadece. Elden cikarsak zarar etmeyiz, geride dönmesin.
Müthiş bir pazarlama harikası bu eleman. Hiçbir numarası yok ve hep bir umut vaadediyormuş gibi taliplileri çıkıyor.
SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yine de ahmet'in 6.5 ettiği bir evrende, 6-7 m euro zaniolo gibi bir profil için, avrupa kulüplerince çerez parası. lütfen iddia etme. herife 3-4 m euro 1 senelik kiralama ücreti verdi kaç kulüp. sen 7'ye bonservisi ile satalım diyorsun.Atalanta, Fiorentina 15 veremiyorsa orada para verecek başka takım kalmıyor ben İtalya dışında piyasası olduğunu düşünmüyorum.
Ahmed'i 6,5 yapan Ahmed'in yetenekleri değil bizim iş bilmezliğimiz ile Arda&Serdar Özkan'ın oyununa düşmemiz.
7 milyon bonservis teklifi geldi de kabul edip etmememiz kaldı. Keşke çok daha fazlasına paketlense ama pek iyimser olamıyorum doğrusu.yine de ahmet'in 6.5 ettiği bir evrende, 6-7 m euro zaniolo gibi bir profil için, avrupa kulüplerince çerez parası. lütfen iddia etme. herife 3-4 m euro 1 senelik kiralama ücreti verdi kaç kulüp. sen 7'ye bonservisi ile satalım diyorsun.