GSC Haber Nicolo Zaniolo Galatasaray’a Geri Dönüyor

Kendisi 8.5
Köhn 4.5

Toplam 13 milyon Euro getirsinler taraftar havaalanına kadar taşır bu ikisini.

Osimhen’in kalma ihtimali varsa bu rakamlardan aşağısı olmamalı.

Zaniolo+Köhn=13 Milyon Euro
Sara=27 Milyon Euro

Bu üç isimden 40 Milyon gelmeli ki kalanı sponsor bağış ve kampanya vs biraz halledebilelim.

Diğer hamle de hangisine daha çok teklif gelirse Jakobs, Jelert, Sallai üçlüsünün birinin satışı olur. Jakobs’a 9 vereceğiz daha 7 veren varsa üstünü tamamlayıp satalım derim. Jelert’e 5 bile vereceklerini sanmam.

Tek eksik Osimhen olmayacak.

Kaleci yok
Kanat ve forvet arkası tipi biri daha şart (Mertens ikamesi)
Stoper ve bekte güçlendirme şart.

Aston Villa 5 mio €
Atalanta 6.4 mio € olmak üzere toplam 11.4 mio € kiralama bedeli elde ettik.
Bu sezon maaşının 1-1.3 milyonluk kısmını biz karşılıyorduk herhalde. O yüzden 10 milyon elde ettik diyebiliriz. Bu sezonda bence direk bonservisi ile Como'ya 9-10 civarına satılır bence.

takım oyuncusu değil çok bireysel. ayrıca aidiyet duygusu hiç yok. kafa olarak kendini veremiyor. yurt dışında bile düzelmediyse türkiyede mümkün değil düzelmez. kesinlikle bizim takımın parçası olmamalı. umarız gelmez

O fotoları sildi ya daha adım atmaz buraya

Atmasın da zaten

Ne 6-7'si Barış, iyi misin abi?

Ahmet Kutucu 6.5 m euro.

Atalanta, Fiorentina 15 veremiyorsa orada para verecek başka takım kalmıyor ben İtalya dışında piyasası olduğunu düşünmüyorum.

Ahmed'i 6,5 yapan Ahmed'in yetenekleri değil bizim iş bilmezliğimiz ile Arda&Serdar Özkan'ın oyununa düşmemiz.

Bu adamdan burada olmaz hasılı herhangi bir yerde olmaz çünkü olması gibi bir derdi yok üstüne kendini buradan büyük görüyor, ispat çabasına girmediği sürece kazanamayız bizim de onu kazanmak gibi bir derdimiz olur mu kısacası bu iş yaş. 3-5 neyse kurtulmak lazım.

Bizde oynadiginda belliydi aslinda kumaşın kalitesiz oldugunu. 3-5 gol atarak birisi derbiyle beraber göz boyadi sadece. Elden cikarsak zarar etmeyiz, geride dönmesin.
Bizimkilere sarhoş diyoruz ya FB li oyuncular da psikolojik yönden yıkık çıkmışlardı o maça. Bir de karşısında solbek olarak kendisi gibi hantal bir deveyi bulunca fırsatı değerlendirmişti, o kadar.

gel artık ve evinin topçusu ol

Müthiş bir pazarlama harikası bu eleman. Hiçbir numarası yok ve hep bir umut vaadediyormuş gibi taliplileri çıkıyor.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Müthiş bir pazarlama harikası bu eleman. Hiçbir numarası yok ve hep bir umut vaadediyormuş gibi taliplileri çıkıyor.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

aynı emre mor gibi. Bir şeyler vaad ediyor diye hep alınıyor sonuç fıs. Bu italyan ve yakışıklı diye piyasası emre mor'dan fazla sadece

Atalanta, Fiorentina 15 veremiyorsa orada para verecek başka takım kalmıyor ben İtalya dışında piyasası olduğunu düşünmüyorum.

Ahmed'i 6,5 yapan Ahmed'in yetenekleri değil bizim iş bilmezliğimiz ile Arda&Serdar Özkan'ın oyununa düşmemiz.
yine de ahmet'in 6.5 ettiği bir evrende, 6-7 m euro zaniolo gibi bir profil için, avrupa kulüplerince çerez parası. lütfen iddia etme. herife 3-4 m euro 1 senelik kiralama ücreti verdi kaç kulüp. sen 7'ye bonservisi ile satalım diyorsun.

yine de ahmet'in 6.5 ettiği bir evrende, 6-7 m euro zaniolo gibi bir profil için, avrupa kulüplerince çerez parası. lütfen iddia etme. herife 3-4 m euro 1 senelik kiralama ücreti verdi kaç kulüp. sen 7'ye bonservisi ile satalım diyorsun.
7 milyon bonservis teklifi geldi de kabul edip etmememiz kaldı. Keşke çok daha fazlasına paketlense ama pek iyimser olamıyorum doğrusu.

Bu şaban aklını futbola verirse bizim ligde iş yapar..burnu yeterince sürttü.

Roma, GALATASARAY, Aston Villa, Atalanta, Fiorentina... Bundan sonra yolu ya ABD ya da Katar, BAE , Suudiler olur. 5-10 kim veriyorsa verelim gitsin. Eğer gelip ben topumu oynayacağım derse, kampta ve sezon başında dediğini yaparsa devre arasına kadar katlanabiliriz. İlk alıcısına da yollarız.

Mafia boy. Mafiacılık oynasın. Sicilya da bi takıma gitsin. Bu kulüpten içeri de atim atmasın. Aradığı o çünkü bu çam yarmasının. Bonservisimi verin diye tutturmasa bari.

Aksi net bir sekilde kulup tarafindan aciklanmadigi surece kiralama ucretlerinin tamami maasinida kapsiyo. Yani odedigimiz bonservisin maksimum 5 milyonunu karsiladik su ana kadar. Maaslarini kiralayan kulupler odeseydi bizim kulup gogsunu gere gere aciklardi. Ayrica maas dahil olmasaydi hicbir kus beyinli iki yil icin 11 milyon euro kiralama ucreti vermezdi. Adam bu gune kadar ne yapmista bu rakamlarin kilciksiz olduguna inaniyoruz renkdaslar. Neyse, su anki haliyle dahi bize katkisi bulunabilecek bir adam. Ama oynamak istemiyo belli. Zarar ziyan bakmadan elden cikarmak lazim. Yada hicbir yere vermeden alt yapida surundurmek lazim.

Geri
Üst Alt