Volkan Yener
Tecrübeli Üye
- 15 Haziran 2009
- 7.007
- 4.042
- 1.748
Seneye Atalanta maç kadrolarını takip edeceğiz belli ki ...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
buna uyuz oluyorum - sonra millet maç sayacağım diye o takımın maçını izliyor - yaz bilelim .Şartın ne olduğunu yazmıyorlar, daha beteri maaşının bir kısmını bizim karşılayacağımızı yazmıyorlar.
Baba kazık da yiyorsak şeffaf olalım, sıkıldım ben gizli kapaklı işlerden.
11 zorunluluğu yok ama dakika zorunluluğu olabilir en az 25 yada 30 dakika süre almalı gibisinden.Bu kiralama bedelinin içinde maaşının bir kısmını da bize ödetmişlerdir ve o yüzde 60 mevzusunda da kesin 11 zorunluluğu vardır. Aksi halde davulla zurnayla her ayrıntıyı verirlerdi.
Bilinmiyor.kac dk oynarsa o macta oynamıs sayılıyor
Niye çekelim biz niye ödeyelim bizde iken biz ödedikO 13m dan maasini cek, biz ödüyoz
Maaşı da içinde gayet net. 2.750 maaşı, 5.5 m düş yani o tutardan. 13'e nasıl ulaştın ki ayrıca? 5 milyon Aston, 6.4 bu, 11.4? Almazsa 2 milyon daha öder Aston muhabbeti ise bunun kesinliği yok aciklamalarda bildiğim kadarıyla çok kötü yönetildi tüm süreçleri iki sene kiralayarak verdiğimiz paranın yarısını anca çıkardık İtalya'nın bel bağladığı genç bir oyuncudan.gecen sezonla birlikte 13m kazandik bile gayet ok gibi
Şartın ne olduğunu yazmıyorlar, daha beteri maaşının bir kısmını bizim karşılayacağımızı yazmıyorlar.
Baba kazık da yiyorsak şeffaf olalım, sıkıldım ben gizli kapaklı işlerden.
Herifi taksit taksit değerlendiriyoruzOpsiyonu kullanılmaz da iki sene toplam 11-12 oldu herhalde.
5 sezonda 15 vereceğiz toplam her türlü kardayız.
açıklama degil cebimize giren para esastır. ödemeleri açıklama ile mi yapıcaz?Resmi açıklama esastır rtaş
Kiralama bedeli 6.4 m euro diyor sonuçta
Herifi taksit taksit değerlendiriyoruz
Euroda gördük italyayıAldigimiz paraya satsak göbek atacagiz. Yazik. Italyan Milli Takim oyuncusunu 4 milyona kiraliyoruz.