Nicolò Zaniolo’nun Atalanta’ya Geçici Transferi Açıklandı

Seneye Atalanta maç kadrolarını takip edeceğiz belli ki ...

Şartın ne olduğunu yazmıyorlar, daha beteri maaşının bir kısmını bizim karşılayacağımızı yazmıyorlar.

Baba kazık da yiyorsak şeffaf olalım, sıkıldım ben gizli kapaklı işlerden.
buna uyuz oluyorum - sonra millet maç sayacağım diye o takımın maçını izliyor - yaz bilelim .

Bu kiralama bedelinin içinde maaşının bir kısmını da bize ödetmişlerdir ve o yüzde 60 mevzusunda da kesin 11 zorunluluğu vardır. Aksi halde davulla zurnayla her ayrıntıyı verirlerdi.
11 zorunluluğu yok ama dakika zorunluluğu olabilir en az 25 yada 30 dakika süre almalı gibisinden.

para mühim değil, herife verdiğimiz bonservisin yarısı kiralık ücretinden çıktı. gerisi çıkarsa çıkar çıkmazsa çıkmaz, sanki her işini kusursuz yapan bir camiayız. fenerliler de arda gitti ama para kazandık diye avutuyorlardı kendilerini onu babası yaşında 2 herifin maaşı ve cengiz ünder'in bonservisiyle yediler. transfer dediğin kumardır, bazen tutar bazen tutmaz.

ama bu kansız herifin galatasaray'a gösterdiği tavır ve bizim yönetimin gitmesinin kimsenin ucunda olmadığı adamın bile transfer şartlarını tepki alırız diye açıklamaması skandaldır. kaçak köçek iş yapıp yıl boyu bu kansız hıyarın profilini takip ettiriyorsunuz gencecik adamlara, bu ne berbat bir kurumsallıktır.

Maaşını onlar ödeseydi kesin açıklamaya yazardı bizimkiler.

Dursun Özbek skandallarından biri daha oldu

gecen sezonla birlikte 13m kazandik bile gayet ok gibi
Maaşı da içinde gayet net. 2.750 maaşı, 5.5 m düş yani o tutardan. 13'e nasıl ulaştın ki ayrıca? 5 milyon Aston, 6.4 bu, 11.4? Almazsa 2 milyon daha öder Aston muhabbeti ise bunun kesinliği yok aciklamalarda bildiğim kadarıyla çok kötü yönetildi tüm süreçleri iki sene kiralayarak verdiğimiz paranın yarısını anca çıkardık İtalya'nın bel bağladığı genç bir oyuncudan.

Abi adamlar aptal değil eğer sahada bir şeyler göstermezse 20. maça süre vermezler adam olsun top oynasın nazlı bebek

Şarta bağlı detay neden yok arkadaş neden yok?

maaşının %40ımı

Ana awrat KÜFÜRR

Şart kaç maç

her kulvar sayılıyor mu

maçta 89da 1 dklığına bile girse sayılıyor mu ....

"şeffaflığın" tam tersi açıklama şu bana göre.

Aldigimiz paraya satsak göbek atacagiz. Yazik. Italyan Milli Takim oyuncusunu 4 milyona kiraliyoruz.

Herifi taksit taksit değerlendiriyoruz

Daha iyi yoksa Roma'ya pay vardı baya. Kiralıktan salaktan ödediğimiz bonservisi çıkardık.

Seneye de bir yere 10-15 arasına satıp satış karı elde etmedik diyerek bütün parayı indiririz. 25-30 arasına gelir total paket.

Kalan 2 yıllık borcu da vadesi gelmeden kapat.

Anlamadigim konu şu ;

Biz ffp yani sattigin kadar al mevzusundan ciktik diye biliyorum.

Neden kasaya girdi fazla gorunsun diye maasi dahil ediyoruz ?

Geri
Üst Alt